Δημιουργία Ιστοσελίδας - Γιατί να επιλέξετε την AiO; - Επαγγελματική Χειραψία

Γιατί να επιλέξετε την AiO;

Και Εγένετο Φως…

Δημιουργία ιστοσελίδας ή δημιουργία eshop προσφέρουν εκατοντάδες “επιχειρήσεις”, που υπόσχονται “λαγούς με πετραχήλια”, τις οποίες δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε, δυστυχώς στον κόσμο του διαδικτύου τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Άλλωστε δεν είναι δυνατό να προσφέρης δημιουργία ιστοσελίδας ή δημιουργία eshop και η δικιά σου ιστοσελίδα ή το eshop σου (που θεωρείται πρότυπο) να είναι κακοφτιαγμένο και με χαμηλές μετρήσεις. Επίσης, δεν είναι δυνατό να “πουλάς” μια ιστοσελίδα ή ένα eshop 150€ όταν θα χρειαστεί δύο, ίσως και τρείς μήνες, για την κατασκευή και τη βελτιστοποίησή.

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξετε εταιρεία από τις πολλές που προσφέρουν ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, είτε είναι δημιουργία ιστοσελίδας και eshop, είτε είναι προώθηση ιστοσελίδας και eshop, είτε είναι φιλοξενία ιστοσελίδας και eshop.

Θα θέλαμε παρακάτω να σας παραθέσουμε το γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας.

Οι παρακάτω προτάσεις έχουν αντληθεί από απόψεις και γνώμες πελατών μας και είναι όλες πραγματικές και ειλικρινέστατες.

Δημιουργία Ιστοσελίδων & Eshop ας αναφέρουμε κάποια προτερήματα μας

Συνέπεια & Επαγγελματισμός.

Δημιουργία ιστοσελίδων και δημιουργία eshop με υψηλά στάνταρ επιδόσεων και εγγυημένη υψηλή ποιότητα. Δεσμευόμαστε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και τηρούμε τους χρόνους υλοποίησης σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Ξέρουμε να προσφέρουμε σύγχρονες ιστοσελίδες και σύγχρονα eshop, άρτια κατασκευασμένα, σωστά προγραμματισμένα και απροβλημάτιστα λειτουργικά. Μπορούμε να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αυτό ακριβώς που σας αρέσει και αυτό ακριβώς που σας ικανοποιεί, στον σωστό χρόνο και με “τίμια” τιμή.

Αξιοπιστία.

Δεν θα περιαυτολογήσουμε, απόδειξή μας η δεκαετής και πλέον σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας.

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο και σοβαρό συνεργάτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχθούν για να αναπτυχθούν, να μεγαλώσουν και να διευρυνθούν.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιοδήποτε δύσκολο έργο μας ανατεθεί και εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζονται αξιόπιστες βάσεις για να στηριχθούν και να αναπτυχθούν.

Τεχνογνωσία.

Είναι σίγουρο ότι δημιουργία ιστοσελίδας ή δημιουργία eshop μπορούν να σας προσφέρουν πολλές εταιρείες, αλλά θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι η ιστοσελίδα ή το eshop δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε (μπορεί να είναι οπτικά πανέμορφα) αλλά αποτελείται επίσης από δεκάδες επιμέρους στοιχεία που ναι μεν δεν είναι ορατά αλλά είναι εξίσου σημαντικά (ίσως και περισσότερο) από ότι η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού internet αποτελείται από ιστοσελίδες και eshop όμορφα αισθητικά άλλα με πλήθος προβλημάτων εσωτερικά. Η δημιουργία ιστοσελίδας ή eshop χρειάζεται τεχνογνωσία και πλήρη εκμετάλλευση των συνεχώς αναπτυσσόμενων δυνατοτήτων του internet ώστε να πετύχουμε μια πετυχημένη παρουσία στο internet.

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της AiO, βασισμένο στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και στην πολυετή εμπειρία του, είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ιστοσελίδας ή του eshop σας. Για εμάς, κάθε συνεργασία δεν σταματά με την παράδοση των έργων μας.

Η συνεχής υποστήριξη είναι αυτή που εξασφαλίζει σωστά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό και χαιρόμαστε να τους υποστηρίζουμε και να τους ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τρόπους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Άλλωστε ευτυχισμένοι πελάτες είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Ας αναφέρουμε κάποια προτερήματα των ιστοσελίδων και των eshop μας

Αξιόπιστη Φιλοξενία

Οι προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων της AiO συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε, εγγυόμαστε την επιτυχία σας στον κόσμο του διαδικτύου.

Επώνυμοι διακομιστές Dell, αξιόπιστα Data Centers στην Ελλάδα και στην Γερμανία και προηγμένα συστήματα διαχείρισης σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στο μέγιστο.

Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επενδύοντας στο κορυφαίο Ελληνικό Datacenter LAMDA HELLIX S.A και στο στο κορυφαίο Γερμανικό Datacenter HETZNER με τις πραγματικά  υπερσύγχρονες υποδομές, μπορούμε και εγγυόμαστε απόλυτη ικανοποίηση και την καλύτερη εμπειρία στην φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορείτε να ζήσετε.

Μοντέρνος Σχεδιασμός.

Φανταστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, σαν ένα λευκό καμβά που περιμένει τον ζωγράφο να ξεκινήσει να ξετυλίγει την φαντασία του και να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και πρωτότυπο.

Σχεδιάζουμε από την αρχή την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, με γνώμονα πάντα την εταιρική σας ταυτότητα, τα θέλω, τις ανάγκες σας και πάντα με μοντέρνα σχεδίαση.

Πρέπει να δείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, σαν αυτό που θα θέλατε να είχατε και όχι αυτό που έχετε ή που έχουν οι άλλοι. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων και των eshop, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε.

Σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες και εντυπωσιακά eshop με μοντέρνο σχεδιασμό για εντυπωσιακούς πελάτες με μοντέρνες ιδέες.

Χρήση νέων τεχνολογιών.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στην δημιουργία ιστοσελίδων και στην δημιουργία eshop, η άριστη γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες και η ικανότητα εύρεσης λύσεων, αποτελούν σταθερά γνωρίσματα της πορείας μας στον χώρο.

Δημιουργία ιστοσελίδας και δημιουργία eshop με responsive σχεδιασμό, φιλική προς τις κινητές συσκευές (κινητά, tablet), τεχνικές βελτιστοποίησης για ταχύτερη φόρτωση, πλατφόρμα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (WordPress, Joomla, Drupal, Opencart), συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τάσεις και τεχνολογίες. Η AiO πρωτοπορεί και καινοτομεί, οι “άλλοι” απλώς ακολουθούν.

Έμφαση στις Λεπτομέρειες.

“Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά” είναι η φράση που πιστεύουμε ακράδαντα και υιοθετούμε φανατικά.

Να προσέχεις τις λεπτομέρειες παντού και πάντα, αυτό που κάνει πάντα μια μεγάλη διαφορά, είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ιστοσελίδες και eshop στο internet με ορθογραφικά λάθη, με ξεχασμένες φράσεις μέσα στα κείμενα, όπως: “Κώστα, βάλε μια γραμμή εδώ”, με λάθος συνδυασμό χρωμάτων που κουράζουν τον αναγνώστη καθώς και χωρίς σημεία στίξης ή τόνους και πολλά άλλα ακόμη.

Είμαστε εθισμένοι με την λεπτομέρεια και κάθε ενέργεια που αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop, περνάει εξονυχιστικό έλεγχο και διορθώνεται σε όλους τους τομείς, προτού καταλήξει στο διαδίκτυο. Κουραστήκαμε να βλέπουμε “πρόχειρες” και “άτσαλες” ιστοσελίδες και eshop, που μόνο ερασιτεχνία έχουν να προσφέρουν.

Επεκτασιμότητα.

Στην δημιουργία ιστοσελίδων και eshop η επεκτασιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με γνώμονα την επεκτασιμότητα και την δυνατότητα περεταίρω ανάπτυξης.

Γνωρίζουμε ότι στη σύγχρονη εποχή που ζούμε και αναπτυσσόμαστε η ανάγκη για γρήγορες αλλαγές και άμεσες προσαρμογές είναι συνεχείς και πολλές φορές ζωτικής σημασίας.

Η AiO είναι πάντα έτοιμη να κάνει ότι αλλαγές και προσαρμογές ζητηθούν, γρήγορα, αποτελεσματικά και προπάντων οικονομικά.

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

Ο όρος βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς SEO Search Engine Optimization περιγράφει μια σειρά εργασιών που πρέπει να γίνουν στη δομή και στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας ή του eshop σας στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων. Τι νόημα θα είχε να φτιάξετε μία ιστοσελίδα ή ένα eshop το οποίο κανένας δεν θα μπορούσε να βρει;

Για το λόγο αυτό, η AiO βελτιστοποιεί τις ιστοσελίδες σας και τα eshop σας ώστε να είναι ορατά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, δίνοντάς σας την δυνατότητα να οργανώσετε και να αναπτύξετε την περεταίρω αύξηση της επισκεψιμότητας τους.

Βελτιστοποίηση φόρτωσης.

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το 2018, η Google ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop θα έχει αντίκτυπο στην κατάταξη της στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πλέον, η βελτιστοποίηση ταχύτητας μίας ιστοσελίδας ή ενός eshop πρέπει να αποτελεί βασικό και απαράβατο όρο στην κατασκευή. Η AiO εφαρμόζει τεχνικές και τεχνογνωσία που επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, καταφέρνοντας να έχει βαθμολογίες από 80% η κατώτερη έως και 97% η ανώτερη.

Βαθμονόμηση Ιστοσελίδας.

Η ποιότητα μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop δεν φαίνεται μόνο από την εμφάνισή, πρέπει να είναι κατασκευασμένα με σωστές δομές και βέλτιστους τρόπους κατασκευής ώστε να πετύχουν υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων και εργαλείων, παρακολουθούμε και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας και το eshop σας. Όλα τα έργα μας είναι διαφορετικά και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στη σωστή ανάπτυξη και στο σωστό σχεδιασμό, τα βελτιστοποιούμε σταδιακά, έτσι ώστε όταν είναι έτοιμα να ανέβουν στο internet, είναι είδη βελτιστοποιημένα και αποδεδειγμένα υψηλά βαθμονομημένα με υψηλές βαθμολογίες.

Έρευνα Ανταγωνισμού.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να προσφέρουμε στον πελάτη μας, το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και τους μηχανισμούς που θα κάνουν τη θετική διαφορά έναντι του ανταγωνισμού.

Η λεπτομερή έρευνα του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιήστε και η ενδελεχή ανάλυσή του, μας προσφέρουν την βάση και τις προϋποθέσεις να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε.

Αν δε γνωρίζετε τους ανταγωνιστές σας, δε μπορείτε να τους ξεπεράσετε.

Και ας κλείσουμε με το τι προσφέρουμε σε εσάς...

Σεβασμός Στον Πελάτη.

Στην ελεύθερη αγορά πολλά μπορούν να συμβούν, από τα καλύτερα μέχρι τα πιο δυσάρεστα. Κάθε εταιρεία ακολουθεί διαφορετικούς τρόπους για να πετύχει τους εμπορικούς στόχους της, άλλοτε θεμιτούς και άλλοτε αθέμιτους.

Εμείς στην AiO αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και με διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες. Για εμάς, η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, δίνουμε πάντα σημασία στις ανάγκες τους και στις απαιτήσεις τους, αναλαμβάνουμε στόχους και δεσμευόμαστε ολοκληρωτικά για την επίτευξή τους.

Γρήγοροι Χρόνοι Παράδοσης.

Σεβόμαστε το χρόνο σας γιατί γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Παραδίδοντας μας το αρχικό υλικό σας, ενεργοποιείται ο μηχανισμός συντονισμού της AiO και μια ομάδα αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το έργο σας στον προσυμφωνημένο χρόνο.

Η αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις κάθε έργου αγγίζει το 100% και προγραμματίζοντας σωστά της εργατοώρες κάθε μέλους της ομάδας μας, παραδίδουμε κάθε έργο στην ώρα του.

Προσιτές Τιμές.

H έκφραση “σχέση ποιότητας / τιμής” είναι αυτό που περίπου μας εκφράζει, και λέγοντας περίπου, εννοούμε ότι οι δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρουμε σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας και eshop είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από ότι η συνολική αξία της ίδιας της κατασεκευής.

Όπως λέμε γενικότερα “Over Value For Less Money“. Σας παραθέτουμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις μας και το αναλυτικό κόστος τους πριν αναλάβουμε την εργασία κατασκευής.

Δίνουμε πάντα στον υποψήφιο πελάτη μας, την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά για την κατασκευή της ιστοσελίδας του ή του eshop του, γνωρίζοντας ότι παρέχουμε προσιτές οικονομικά υπηρεσίες μεγαλύτερης αξίας.

Αποτελεσματικότητα.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop είναι επένδυση, και ως επένδυση, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι αποδοτική και το βασικότερο, να φέρει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Κύριοι στόχοι μας, η ανάπτυξη της εταιρείας σας, η αύξηση των πωλήσεών σας και η αναγνώριση της εταιρικής σας ταυτότητας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας και  τα eshop μας είναι άρτια κατασκευασμένα με υψηλή ποιότητα εμφάνισης και λειτουργικότητας, βαθμονομημένα σε ειδικά εργαλεία και το πιο βασικό από όλα, αποδεδειγμένα αποτελεσματικά.

Social Rating
5.0
Based on 89 reviews
Google Rating
5.0
Based on 81 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
StumbleUpon