Τα τελευταία χρόνια ο όγκος των online συναλλαγών έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή αύξηση όπως καταλαβαίνετε, μαζί με την αύξηση του όγκου συναλλαγών έχει αυξηθεί αντίστοιχα και ο αριθμός των πελατών όπως και ο αριθμός των αγορών που πραγματοποιούν.

Καθώς νέα eshop εμφανίζονται κάθε μέρα στο διαδίκτυο διεκδικώντας ένα μερίδιο της αγοράς των online πωλήσεων, οι επαγγελματίες κατάλαβαν ότι ένα eshop είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για την εξέλιξη τους.

Κάθε ημέρα του χρόνου, κάθε ώρα της ημέρας, οι καταναλωτές κάνουν αγορές και αγοράζουν από το σπίτι τους, από τη δουλειά τους ή από το κινητό τους, ψάχνουν και συγκρίνουν τιμές, απορρίπτουν εύκολα και εμπιστεύονται δύσκολα.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο που δεν συγχωρά λάθη και απροσεξίες.

Ο στόχος στην κατασκευή eshop είναι να πουλάει, να πουλάει 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς σταματημό, χωρίς πολλά έξοδα, ακόμα και όταν εσείς κοιμάστε.

Ένα eshop δεν γνωρίζει γεωγραφικούς περιορισμούς, το εύρος του καταναλωτικού κοινού είναι απεριόριστο, το ίδιο και οι πωλήσεις του.

Αν σταθείτε λίγο και σκεφτείτε τις παραπάνω παραγράφους θα καταλάβετε το λόγο που όλοι πλέον θέλουν να κατασκευάσουν ένα eshop για την επιχείρησή τους.

Κατασκευή Eshop - E-Commerce

Το eshop σας πρέπει να καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές για την αξιοπιστία του, και αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την επίσκεψή τους. Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση του, η λειτουργικότητα του και το βασικότερο η απλότητά του είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Η κατασκευή eshop απαιτεί να έχει εντυπωσιακή αλλά λιτή σχεδίαση, να περιλαμβάνει όλες τις καθιερωμένες λειτουργίες αλλά να είναι φιλικό και απλό στην χρήση του.

Είτε θέλετε να ανοίξετε τους εμπορικούς σας ορίζοντες είτε ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας η AiOWeb είναι εδώ για να κάνει την κατασκευή eshop εύκολη υπόθεση για εσάς.

Κατασκευή Eshop

Γενικά χαρακτηριστικά Κατασκευής Eshop.


Δυνατότητα προβολής διαφημιστικών banner

Δυνατότητα ajax αναζήτησης

Δυνατότητα εμφάνισης νέων του καταστήματος

Υπενθύμιση κωδικού στους πελάτες

Αυτόματη αποστολή επιβεβαιωτικών email στον πελάτη

Φίλτρα πλοήγησης π.χ. εταιρία, τιμή, χρώμα, μέγεθος κ.τ.λ.

Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών γλωσσών

Δυνατότητα εμφάνισης ιστορικού παραγγελιών

Δυνατότητα συγχρονισμού με οποιοδήποτε erp

Εύκολη διαχείριση παραγγελιών και πωλήσεων

Δυνατότητα υποστήριξης συστήματος κουπονιών

Αυτόματη ενημέρωση διαχειριστή για κάθε συναλλαγή

Άμεση παρακολούθηση αποτελεσμάτων πώλησης, ενδιαφερόντων και τάσεων του αγοραστικού κοινού.

Κατασκευή Eshop

Χαρακτηριστικά καλαθιού και προϊόντων.


Προβολή προτεινόμενων προϊόντων

Δυνατότητα αξιολόγησης και κριτικής προϊόντων

Λεπτομερείς εικόνες για προϊόντα και κατηγορίες

Προβολή προσφορών προϊόντων

Προβολή σχετικών προϊόντων

Δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων

Δυνατότητα αγοράς ως επισκέπτης

Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών και προϊόντων

Μαζική προσθήκη κατηγοριών και προϊόντων

Δυνατότητα προβολής των προϊόντων ανά κατηγορία

Προβολή δημοφιλέστερων προϊόντων

Δυνατότητα λίστας επιθυμιών

Εκτέλεση συναλλαγών καθ’ όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Κατασκευή Eshop

Χαρακτηριστικά καλαθιού και προϊόντων.


Πλήρης υποστήριξη offline τρόπων πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση κ.τ.λ.

Πλήρης υποστήριξη online τρόπων πληρωμής: Πιστωτικές, PayPal κ.τ.λ.

Υπολογισμός Φ.Π.Α. με διάφορους τρόπους

Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών νομισμάτων

Υποστήριξη και διασύνδεση με: Eurobank, Alpha, Πειραιώς, Εθνική

Πλήρης HTTPS/SSL υποστήριξη (ασφάλεια διαχείρισης και συναλλαγών)

Υπολογισμός ταχυδρομικών εξόδων βάση γεωγραφικής ζώνης

Υπολογισμός ταχυδρομικών εξόδων βάση βάρους

Δημιουργία ειδικών φόρων για προϊόντα

Απεριόριστοι τρόποι παράδοσης προϊόντων

Όπως καταλαβαίνετε η λίστα είναι ατελείωτη. Σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο να καταγράψουμε όλες τις λειτουργίες που μπορεί να έχει, ή να προστεθούν σε ένα eshop.

Υπάρχουν ακόμα δεκάδες λειτουργίες, όπως δυνατότητα συστήματος δωροεπιταγών, σύνδεση με portals όπως είναι το skroutz και το bestprice, υπολογισμός των εξόδων αποστολής σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητα συστήματος αποστολής sms στους πελάτες, login μέσω facebook, twitter ή google και όπως αναφέραμε και πιο πάνω ένα σωρό άλλες, τις οποίες μπορούμε να αναλύσουμε και να συζητήσουμε από κοντά, βοηθώντας σας να επιλέξετε αυτές που πραγματικά χρειάζεστε.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ευκολία της αγοράς που έχουμε υιοθετήσει σε όλες τις κατασκευές eshop που έχουμε πραγματοποιήσει, αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε αναπτύξει διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε μία σελίδα (One Page Checkout).

Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως ένα eshop είναι από μόνο του μια ολοκληρωμένη επιχείρηση.

Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις κάθε έργου με ελέγχους ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής, ώστε να αποφεύγουμε προβλήματα που θα μας δημιουργήσουν καθυστερήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κατασκευή Eshop - Αύξηση Κέρδους

Οι προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας της AiOWeb συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, φιλοξενούμε όλα τα eshop και τις ιστοσελίδες μας σε τελευταίας τεχνολογίας ιδιόκτητο εξοπλισμό και επενδύοντας στο κορυφαίο Ελληνικό Datacenter LAMDA HELLIX S.A, με την υπερσύγχρονη υποδομή, μπορούμε και εγγυόμαστε απόλυτη ικανοποίηση και την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας που μπορείτε να ζήσετε.

Κατασκευή Eshop

Οφέλη & πλεονεκτήματα.


Χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης για την κατασκευή και τη λειτουργία του, σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα.

Εκτέλεση συναλλαγών καθ’ όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διευρυμένη γεωγραφική παρουσία πώλησης.

Βελτίωση ανταγωνιστικότητας και εξοικονόμηση πόρων.

Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό.

Ευχέρεια σύγκρισης τιμών και πρόσθετων υπηρεσιών με τον ανταγωνισμό.

Αυτοματοποίηση και απλοποίηση συναλλαγών, παραγγελίας και πώλησης.

Άμεση παρακολούθηση αποτελεσμάτων πώλησης, ενδιαφερόντων και τάσεων του αγοραστικού κοινού.

Ελαχιστοποίηση κόστους προβολής και προώθησης.

Ελαχιστοποίηση κόστους αποθήκευσης και διανομής.

Η κατασκευή eshop ξεκινά με ανάλυση και καταγραφή των αναγκών του πελάτη ώστε να πετύχουμε τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και τη γρήγορη επίτευξη των καθορισμένων στόχων.

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής του eshop σας, η AioWeb φροντίζει παράλληλα και τη βελτιστοποίηση του για τις μηχανές αναζήτησης προσθέτοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και τα κατάλληλα meta descriptions με αποτελεσματικό και βέλτιστο τρόπο, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήματα για εσάς.

Άλλο ένα βασικό μας πλεονέκτημα στη κατασκευή eshop, είναι η ελευθερία επιλογής της πλατφόρμας για την υλοποίηση του κάθε έργου. Δεν είμαστε “δεμένοι” με καμία πλατφόρμα και μετά την καταγραφή και ανάλυση του κάθε έργου, σε συνεργασία με τον πελάτη, επιλέγουμε την κατάλληλη πλατφόρμα και ξεκινάμε άμεσα την υλοποίησή της.

Η επιτυχία στην κατασκευή ενός eshop και η ανάπτυξη της αφοσίωσης του καταναλωτικού κοινού, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως της καλαίσθητης οπτικά παρουσίας του, της λειτουργικότητας του, της ευκολίας πλοήγησης του, της σωστής τοποθέτησης των εργαλείων χρήσης και των εικόνων καθώς και της πληρότητας των πληροφοριών (τιμή πώλησης, εξυπηρέτηση μετά την πώληση, παράδοση, ασφάλεια συναλλαγών).

Κατασκευή Eshop - Αύξηση Πωλήσεων

Η AioWeb παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αναβαθμίσεων και προσθηκών νέων λειτουργιών, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο του διαδικτύου και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα λύσεις αιχμής.

Η εξειδικευμένη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα της AiOWeb εξασφαλίζει την απαραίτητη τεχνογνωσία να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να ανανεώσει για την επιχείρηση σας το κατάλληλο eshop σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές που κρίνονται αναγκαία για την αποτελεσματικότητα του.

Η γνώμη σας μετράει.

Κατασκευή Eshop
4.7 (94.37%) 1548 votes