Ανακατασκευή ιστοσελίδων, διότι η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στον κόσμο του διαδικτύου. Όσο άρτια και καλοσχεδιασμένη να ήταν όταν κατασκευάστηκε, είναι σίγουρο ότι με την πάροδο του χρόνου, είτε επειδή δεν είχατε τους πόρους να την ανανεώσετε, είτε επειδή θεωρούσατε ότι δεν χρειαζόταν ανανέωση, την αφήσατε να “γεράσει” και να εμφανίσει έντονα τα σημάδια του χρόνου επάνω της.

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας, έχει κάνει τους χρήστες πολύ απαιτητικούς, τα πρότυπα τους και οι απαιτήσεις τους από μία ιστοσελίδα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και όταν δεν ικανοποιούνται από αυτήν την ιστοσελίδα, απλώς την εγκαταλείπουν και δεν την επισκέπτονται ξανά.

Το διαδίκτυο αλλάζει καθημερινά και η ιστοσελίδα σας πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής και να προσφέρει ελκυστική εμφάνιση, πληρότητα περιεχομένου και ευκολία στην χρήση.

Είναι πλέον πραγματικό γεγονός, ότι η ιστοσελίδα σας έχει αναδειχθεί ως ένα ζωτικό εργαλείο για την επέκταση της επιχείρησής σας, και μπορεί και παράγει παγκόσμια αναγνώριση για την εταιρεία σας σε μια αγορά η οποία αναπτύσσεται και εκμεταλλεύεται καθημερινά από τους ανταγωνιστές σας.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων - Προσχέδιο Ιστοσελίδας

Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πιστεύουν ότι μετά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται και θα επεκτείνεται από μόνη της.

H πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι η ανανέωση και η επέκταση μιας ιστοσελίδας είναι μια συνεχής διαδικασία και πρέπει να πραγματοποιείται με σεβασμό στο χρόνο και στην τεχνολογία, έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει και να αναπτυχθεί σε αυτή τη σκληρή ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Η απάντηση είναι απλή στην παραπάνω ερώτηση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις, αν οι περισσότερες απαντήσεις σας είναι “ΟΧΙ” τότε σίγουρα χρειάζεστε ανακατασκευή ιστοσελίδας.

Λειτουργεί η ιστοσελίδα σας σε κινητά και tablet;

Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε νέο περιεχόμενο;

Θεωρείτε την ιστοσελίδα σας μοντέρνα και λειτουργική;

Έχει εύκολο και μοντέρνο σύστημα πλοήγησης;

Είναι η ιστοσελίδα σας βελτιστοποιημένη σωστά;

Μπορεί η ιστοσελίδα σας να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές σας;

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Μερικά από τα οφέλη που θα κερδίσετε με την ανακατασκευή ιστοσελίδων


Responsive Σχεδιασμός

Βελτιστοποιημένο SEO

Χρήση νέων τεχνολογιών

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Βελτιστοποίηση φόρτωσης

Επεκτασιμότητα

Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Ευκολία Ανανέωσης

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ

  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Μερικά από τα οφέλη που θα κερδίσετε με την ανακατασκευή ιστοσελίδων


Responsive Σχεδιασμός

Βελτιστοποιημένο SEO

Χρήση νέων τεχνολογιών

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Βελτιστοποίηση φόρτωσης

Επεκτασιμότητα

Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Ευκολία Ανανέωσης

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όπως αντιλαμβάνεστε τα πλεονεκτήματα είναι πολλά ανακατασκευάζοντας την ιστοσελίδα σας, σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, κείμενα που επικεντρωνόντουσαν σε λάθος λέξεις κλειδιά, φωτογραφίες χωρίς alternative text και ένα σωρό άλλα θέματα που είχατε εντοπίσει αλλά η ιστοσελίδα σας δεν σας έδινε την δυνατότητα να τα αλλάξετε.

Από την στιγμή που διατηρείτε μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο μέσος όρος “ζωής” της ιστοσελίδας σας, είναι 3 με 5 χρόνια, και αυτό αν θέλετε να την έχετε πάντα ενημερωμένη και συμβατή με τις νέες τεχνολογίες.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι ανά 4 περίπου χρόνια πρέπει να κάνετε ανακατασκευή ιστοσελίδας, αν η πλατφόρμα που είχατε επιλέξει κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας το επιτρέπει, αν όχι πάλι, θα πρέπει να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας ξανά.

Προσοχή λοιπόν, στην επιλογή πλατφόρμας κατασκευής ιστοσελίδων που θα κάνετε.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ιστοσελίδα σας αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σας, και όπως επενδύετε και κάνετε ανακαίνιση στο φυσικό σας κατάστημα, έτσι χρειάζεστε και ανακατασκευή ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα σας.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων - Σήμα Υπό Κατασκευή

Η ζημιά δεν θα περιοριστεί μόνο στο ότι ο υποψήφιος πελάτης / αγοραστής θα απομακρυνθεί από την ιστοσελίδα σας το γρηγορότερο δυνατό, η μεγαλύτερη ζημιά είναι ότι χάνει την εμπιστοσύνη του προς της επιχείρησή σας / επωνυμία σας με αποτέλεσμα να δημιουργείτε – χωρίς να το επιδιώκετε – αρνητική εικόνα για την επιχείρησή σας και να “διώχνετε” πελάτες / αγοραστές.

Μια ανανεωμένη ιστοσελίδα η οποία έχει καινούρια χαρακτηριστικά και λειτουργίες είναι σίγουρο ότι εμπνέει τον υποψήφιο πελάτη / αγοραστή με τη σοβαρότητά της και δεν δημιουργεί φόβο και υποψίες εξαπάτησης.

Οι προηγμένες υπηρεσίες στην κατασκευή και την ανακατασκευή ιστοσελίδων της AiOWeb συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, μπορούμε και εγγυόμαστε απόλυτη ικανοποίηση και την καλύτερη εμπειρία συνεργασίας που μπορείτε να ζήσετε.

Η γνώμη σας μετράει.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων
4.7 (94.84%) 1590 votes