Ενοικίαση Ιστοσελίδας – Slide

Ενοικίαση Ιστοσελίδας

Δωρεάν ιστοσελίδα, ενοικίαση ιστοσελίδας, ιστοσελίδα ως service (Saas), ιστοσελίδα με leasing, όπως και να το ψάξετε, όπως και να το βρείτε, το συμπέρασμα είναι ένα, μηδενικό κεφάλαιο απόκτησης, πληρώνετε με το μήνα καθώς τη χρησιμοποιείτε.

Αναλύοντας τα δεδομένα της αγοράς τα τελευταία χρόνια και συζητώντας το με αρκετούς πελάτες μας, ανακαλύψαμε ένα “κενό” στην αγορά, και όταν λέμε “κενό” στην αγορά, δεν εννοούμε μόνο την ενοικίαση ως υπηρεσία, αλλά το συνολικό πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Είναι σίγουρο ότι με 29,90€ το μήνα μπορείτε και εσείς πλέον να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, εύκολα, γρήγορα και προπάντων με χαμηλό κόστος.

Ξεκινήστε την παρουσίαση της εταιρίας σας, ΑΜΕΣΑ! Επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει ο κόσμος του internet.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Οθόνη με Αλλαγές στην Ιστοσελίδα

Μια σύγχρονη και καλά προσεγμένη ιστοσελίδα είναι επένδυση στο μέλλον της επιχείρησής σας και είναι σίγουρο, ότι θα σας βοηθήσει να κερδίσετε νέους πελάτες και αναγνωρισιμότητα, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια της αξίας ενοικίασης της.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στην ενοικίαση ιστοσελίδων, η άριστη γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η ικανότητα εύρεσης λύσεων, αποτελούν σταθερά γνωρίσματα της πορείας μας στον χώρο.

Είτε θέλετε να ανοίξετε τους εμπορικούς σας ορίζοντες είτε ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας η AiO είναι εδώ για να κάνει την ενοικίαση της ιστοσελίδας σας εύκολη υπόθεση.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας

Ενοικίαση Ιστοσελίδας – Προτερήματα & Παροχές

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων με Responsive Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν responsive σχεδιασμό, είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές (κινητά, tablet) και απεικονίζονται άψογα στις διάφορες αναλύσεις των χρηστών, εμφανίζεστε παντού, πάντα και με άψογη εμφάνιση.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων με Μοντέρνο Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με μοντέρνο σχεδιασμό, ακολουθούμε τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες για εντυπωσιακούς πελάτες.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Δωρεάν SSL

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν με πρωτόκολλο ασφάλειας SSL χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μέγιστη ασφάλεια χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Δωρεάν Domain Name

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και συνοδεύονται με διαχειριζόμενο πακέτο φιλοξενίας, λαμβάνουν το domain name εντελώς δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, κέρδος χωρίς συμβιβασμό.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Βελτιστοποίηση Φόρτωσης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν βελτιστοποιηθεί για να φορτώνουν το γρηγορότερο δυνατό στους περιηγητές των επισκεπτών σας, ειδικές τεχνικές που κάνουν την ιστοσελίδα σας να “πετάει”.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Έμφαση στις Λεπτομέρειες

Είμαστε κολλημένοι με την λεπτομέρεια, κάθε ενέργεια που αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας περνάει εξονυχιστικό έλεγχο και διορθώνεται σε όλους τους τομείς πριν καταλήξει στο διαδίκτυο, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Επεκτασιμότητα

Όλες οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται με κριτήριο τη μέγιστη επεκτασιμότητα, όσο αναπτύσσεστε εσείς και η επιχείρησή σας, αναπτύσσεται η ιστοσελίδα σας και οι δυνατότητές της.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Βαθμονόμηση

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε περνάνε από δοκιμές ακριβείας και βαθμονομούνται με διεθνή και καταξιωμένα προγράμματα της αγοράς, η τέλεια βαθμολογία για την τέλεια ιστοσελίδα σας.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Χρήση Νέων Τεχνολογιών

Ιστοσελίδες με responsive σχεδιασμό, τεχνικές βελτιστοποίησης για ταχύτερη φόρτωση των ιστοσελίδων σας, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τάσεις και τεχνολογίες.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Check Icon

Ενοικίαση Ιστοσελίδων Με Βελτιστοποίηση Στις Μηχανές Αναζήτησης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν SEO level 2 βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, η αφετηρία σας για την μέγιστη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, γρήγορα, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Γιατί ενοικίαση ιστοσελίδας;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι σημερινές επιχειρήσεις στην απόκτηση μιας ιστοσελίδας είναι συνήθως -αν και όχι πάντα- το κόστος αρχικής κατασκευής και κατόπιν, η συντήρησή της.

Συγκρίνοντας τον ανταγωνισμό, κρίναμε ότι οι λύσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο διαδίκτυο δεν είναι επαρκείς ούτε από άποψη εμφάνισης, ούτε από άποψη δημιουργικότητας, αλλά και ούτε από άποψη παροχών.

Ορμώμενοι από το παραπάνω δημιουργήσαμε ένα πακέτο παροχών το οποίο σας παραδίδει μια ιστοσελίδα λειτουργική και έτοιμη να παρουσιάσει την επιχείρησή σας άμεσα και με ασφάλεια.

Επίσης στο ίδιο πακέτο παροχών κάνουμε βέβαιο ότι η ιστοσελίδα σας θα συνεχίσει να λειτουργεί 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες προσθήκες ασφάλειας.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Υπολογιστής με Διαχείριση Ιστοσελίδας

Όλες οι παραπάνω παροχές προσφέρονται σε κάθε ενοικίαση ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από το μέγεθός ή την περιπλοκότητά της. Γνωρίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας απαιτεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και εργαλεία για να είναι αποτελεσματική και αποδοτική στο μέγιστο και μετά από έρευνα και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αυτό ακριβώς προσφέρουμε.

Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως μια ιστοσελίδα είναι από μόνη της μια ολοκληρωμένη επιχείρηση.

Φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις κάθε έργου με ελέγχους ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής, ώστε να αποφεύγουμε προβλήματα που θα μας δημιουργήσουν καθυστερήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας

Με κάθε ενοικίαση Ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνουμε.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Signal Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο SEO, για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Rocket Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο cache για να “φορτώνει” η ιστοσελίδα σας ταχύτατα σε όλες τις συσκευές.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Flag Checkered Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο πολυγλωσσικής διαχείρισης, για να εμφανίσετε την ιστοσελίδα σας σε όσες γλώσσες θέλετε.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Brush Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο κατασκευής, για να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε τις σελίδες σας χωρίς προγραμματισμό με την μέθοδο του drag & drop.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Image Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο δημιουργίας slideshow, για να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε slideshow υπερπαραγωγές χωρίς προγραμματισμό.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - List Icon

Εξειδικευμένο πρόσθετο σύνδεσης με το mail chimp, για να δημιουργήσετε την δική σας λίστα με subscribers και να στέλνετε newsletters.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Bar Chart Icon

Προ-εγκατεστημένη σύνδεση με το Google Analytics, για να μπορείτε να βλέπετε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας, καθώς και διάφορα άλλα στατιστικά.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Chart Area Icon

Προ-εγκατεστημένη σύνδεση με το Google Search Console, για να μπορείτε να βλέπετε λέξεις και φράσεις κλειδιά και την κατάταξή σας σε αυτές.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Cogs Icon

Μηνιαία πλήρη ενημέρωση πλατφόρμας, προτύπου, και πρόσθετων, για να είναι η ιστοσελίδα σας πλήρως λειτουργική στο πέρασμα του χρόνου.

Όλες οι παροχές* που θα μπορούσατε να ζητήσετε μόνο με…

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Τιμή Ανά Μήνα
Καλέστε μας σήμερα στο τηλέφωνο 215.215.6005
*Το ποσό για τους προϊοντικούς καταλόγους διαμορφώνεται στα 39.90€

Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε ότι για να καταγράψουμε όλες τις παροχές και τις λειτουργίες θα χρειαζόμασταν αρκετές σελίδες και θα γινόμασταν κουραστικοί.

Κατά τη διαδικασία της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, η AiO φροντίζει παράλληλα και τη βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης προσθέτοντας τις κατάλληλες λειτουργίες και τα κατάλληλα εργαλεία με αποτελεσματικό και βέλτιστο τρόπο, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήματα για εσάς.

Παραμένουμε δίπλα σας, μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχοντας σας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Είμαστε μαζί, ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα που θέλετε να έχετε, την ιστοσελίδα που ονειρεύεστε, την ιστοσελίδα που μπορείτε να αποκτήσετε.

Υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα που φυσικά θα σας αναφέρουμε για να γνωρίζετε τα πάντα πριν κάνετε την επιλογή σας.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας - Εργαλεία Διαχείρισης Ιστοσελίδας
Η υπηρεσία έχει κόστος εγκατάστασης, παραμετροποίησης και ενεργοποίησης 59,80€

Ενοικίαση Ιστοσελίδας Περιορισμοί & Μειονεκτήματα.

Στην ενοικίαση ιστοσελίδων, το βασικό μειονέκτημα είναι ότι η ιστοσελίδα δεν σας ανήκει για την περίοδο των τριών πρώτων ετών. Μετά το πέρας των τριών πρώτων ετών η ιστοσελίδα περνάει στην ιδιοκτησία σας και έχετε το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε με αυτή, να παραμείνετε σε εμάς πληρώνοντας μόνο την φιλοξενία και το domain name ή να την μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Σας ανήκει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, κείμενα), στο οποίο και έχετε πλήρη και αποκλειστικά δικαιώματα.

Συνεπάγεται ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε άλλη εταιρία φιλοξενίας για το διάστημα των τριών πρώτων ετών, αφού ο λογαριασμός φιλοξενίας σας είναι αυτός που σας παρέχει την ιστοσελίδα και όλες τις λειτουργίες της.

Ενοικίαση Ιστοσελίδας

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πρότυπα ιστοσελίδας, το οποίο και θα διαμορφώσουμε.

Τα παραπάνω πρότυπα ενοικίασης ιστοσελίδων και προϊοντικών καταλόγων είναι δείγματα δομής, κάθε πρότυπο μπορεί να παραλλαχθεί και να αντιπροσωπεύσει οποιοδήποτε είδος επιχείρησης ή επαγγελματία. Οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν εικόνες, γραμματοσειρές, κείμενα, επιλογές μενού, λογότυπα, υπηρεσίες και διάφορα άλλα επιμέρους στοιχεία, τα οποία ο πελάτης πρέπει να παραδώσει στην AiO για να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές.

Μετα την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας ο πελάτης θα εκπαιδευτεί ώστε να μπορεί να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο (κείμενα, εικόνες, επιλογές) της ιστοσελίδας του.

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 53 reviews
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Ενοικίαση Ιστοσελίδας
5/5 (75 Reviews)
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.