Προώθηση Ιστοσελίδων – Slide

Προώθηση Ιστοσελίδων

Μόνο με σωστή προώθηση ιστοσελίδων μπορεί να επιτευχθεί η υψηλή θέση μίας ιστοσελίδας στον αχανή κόσμο του διαδικτύου.

H προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό είναι επίπονη και διαρκής και απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να φέρει αποτέλεσμα, για αυτό η προώθηση ιστοσελίδων θα σας βοηθήσει με όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν.

Όπως προαναφέραμε, η προώθηση ιστοσελίδων δεν είναι μία ενέργεια η οποία γίνεται μια φορά για να αποφέρει αποτέλεσμα, αλλά μια σειρά ενεργειών οι οποίες πρέπει να γίνονται διαρκώς και με προγραμματισμό για να επιτύχετε αναρρίχηση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Το βασικότερο όμως δεν είναι να πετύχετε μόνο πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης αλλά η παραμονή σας σε αυτές τις πρώτες θέσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, το να έχετε μία όμορφη ιστοσελίδα δεν είναι αρκετό. Για να θεωρηθεί επιτυχημένη η ιστοσελίδα σας, πρέπει να έχει επισκέπτες και μάλιστα ένα μεγάλο πλήθος από αυτούς. Εξάλλου, τι να την κάνετε την ιστοσελίδα αν την επισκέπτονται μόνο οι γνωστοί σας, οι φίλοι σας και οι πελάτες που ήδη σας ξέρουν; Γι’ αυτό και η προώθηση ιστοσελίδων είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Διαφημιστική Προώθηση

Αναλύοντας περισσότερο και σύμφωνα με επίσημα στατιστικά δεδομένα, το 90% των αναζητήσεων για μια λέξη κλειδί επισκέπτεται πρώτα τις ιστοσελίδες που βρίσκονται στις δέκα πρώτες οργανικές θέσεις και μόλις το 25% θα περάσει στην δεύτερη σελίδα, αν και αυτά τα δεδομένα ποικίλουν ανάλογα με την αναζήτηση σε επώνυμες μάρκες έναντι των μη επώνυμων, την εξειδικευμένη αγορά, τη βιομηχανία και τον ανταγωνισμό σε λέξεις κλειδιά, άρα ο μέσος όρος φαίνεται να προσαρμόζεται στο 90%.

Αντίστοιχα οι πληρωμένες διαφημίσειςPay Per Click – λαμβάνουν το 10% των επισκέψεων, τα δεδομένα αυτά ποικίλλουν από μελέτη σε μελέτη, αλλά το 10% ή λίγο πιο κάτω φαίνεται να είναι ο μέσος όρος.

Σε σύγκριση με τις οργανικές θέσεις, αυτός είναι ένας εντυπωσιακά μικρός αριθμός, ωστόσο είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε τις πρώτες θέσεις με τη μέθοδο – Pay Per Click – γιατί πληρώνετε για την εμφάνισή σας.

Διάφορες έρευνες αναφέρουν ότι ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικός, οι χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύονται περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα από ότι τις πληρωμένες διαφημίσεις.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Γεγονότα και στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητα.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Search Icon

93%

των online επισκέψεων, ξεκινάνε με αναζήτηση λέξεων και φράσεων σε κάποια μηχανή αναζήτησης.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Map Marker Icon

97%

των χρηστών, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τις μηχανές αναζήτησης για να ψάξουν μια τοπική υπηρεσία ή ένα προϊόν.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Pie Chart Icon

75%

των χρηστών δεν ασχολείται να ψάξει πέρα της πρώτης σελίδας αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Location Arrow Icon

90%

των κλικ πηγαίνουν στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης και μόλις το 10% στις πληρωμένες διαφημίσεις.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Comments Icon

88%

των καταναλωτών εμπιστεύονται τα σχόλια άλλων χρηστών πριν προχωρήσουν σε online αγορές.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Trophy Icon

61%

των κλικ της πρώτης σελίδας οργανικών αποτελεσμάτων πηγαίνει στις τρεις πρώτες θέσεις αναζήτησης.

Υπάρχουν εκατοντάδες παράγοντες που συντελούν στην απόκτηση υψηλής θέσης στις μηχανές αναζήτησης και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να παραμείνετε ενήμεροι με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν τακτικά τους αλγόριθμούς τους, για να φέρουν στους χρήστες τους τα πιο σχετικά αποτελέσματα βάση των όρων αναζήτησης τους. Θεωρείται ότι η Google πραγματοποιεί έως και 500 ενημερώσεις κάθε χρόνο και οι επτά πιο σημαντικές αλγοριθμικές αλλαγές έγιναν το 2016.

Ο λόγος για τις τόσες αλλαγές είναι διπλός:

Πρώτον, προσπαθούν πάντα να αναπτύξουν τον τρόπο με τον οποίο αναλύουν τις ιστοσελίδες, έτσι ώστε να αναβαθμίσουν την εμπειρία και την ποιότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Δεύτερον, όλες οι μηχανές αναζήτησης επιθυμούν να καταπολεμήσουν τις κακόβουλες και ψεύτικες ιστοσελίδες, όπως επίσης τις ιστοσελίδες που προσπαθούν να “ξεγελάσουν” τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Ιδέες για Προώθηση Ιστοσελίδων και Μάρκετινγκ

Οι εταιρείες που αναλαμβάνουν προώθηση ιστοσελίδων θα πρέπει να σας εξασφαλίσουν, όχι μόνο την αρχική σας κατάταξη αλλά επίσης και την παραμονή σας σε αυτήν, ακόμα και όταν οι μηχανές αναζήτησης – όπως η Google – τροποποιούν τους αλγόριθμους και τις ρουτίνες τους.

Οποιαδήποτε εταιρεία σας εγγυάται κατάταξη στην πρώτη σελίδα θα πρέπει να αποφεύγεται. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ελέγξει τις μηχανές αναζήτησης.

Δεδομένου ότι η Google ποτέ δεν θα κινδύνευε να υπονομεύσει τα αμερόληπτα αποτελέσματα της, είναι ασφαλές να πούμε ότι ποτέ δεν θα υπάρξει κανένας που να μπορεί να πει με 100% βεβαιότητα ότι μπορεί σας βγάλει πρώτο στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια τυχαία προσπάθεια που δεν αξίζει τον κόπο, το χρόνο, ή το χρήμα που θα δαπανηθεί.

Αντ’ αυτού, η προώθηση ιστοσελίδων σήμερα είναι πιο σύνθετη και πιο επιστημονική από ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι μία καλά καταρτισμένη εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων μπορεί να σας ωθήσει στην κατάταξη της πρώτης σελίδας, απλώς για να γίνει αυτό χρειάζεται η προώθηση ιστοσελίδων να γίνει με σωστό σχεδιασμό και συνδυασμό ενεργειών.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων με ασύγκριτα χαρακτηριστικά


SEARCH ENGINE
OPTIMIZATION

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
GOOGLE ADS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
YOUTUBE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
FACEBOOK
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
INSTAGRAM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
TWITTER
SOCIAL MEDIA
MARKETING

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
LINKEDIN

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες λειτουργεί συνδυαστικά με τις υπόλοιπες και είναι άμεσα συνδεδεμένες με την προώθηση ιστοσελίδων. Κάθε επιμέρους ενέργεια αποτελείται από δεκάδες άλλες ενέργειες που και αυτές με τη σειρά τους συνδέονται με την προώθηση ιστοσελίδων.

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι όπως με κάθε άλλο πράγμα στη ζωή, ο τελικός στόχος είναι η επίτευξη του στόχου και η ικανοποίηση.

Αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας, ώστε να δείξετε τις υπηρεσίες σας τότε η αύξηση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Εάν χρειάζεστε πωλήσεις, τότε η προώθηση ιστοσελίδων πρέπει να σχεδιαστεί με αυτό τον σκοπό στο μυαλό σας και οι πωλήσεις σίγουρα θα έρθουν.

Εάν ο στόχος είναι να αυξηθεί η βάση των πελατών σας, τότε η προώθηση ιστοσελίδων μπορεί να αυξήσει τη βάση των πελατών σας σε μεγάλο βαθμό.

Εν κατακλείδι, οποιοσδήποτε και να είναι ο σκοπός σας η προώθηση ιστοσελίδων θα σας βοηθήσει να τον πετύχετε.

Προώθηση Ιστοσελίδων - Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Είναι σίγουρο ότι απαιτείται κάτι περισσότερο από απλή αύξηση της κίνησης στην ιστοσελίδα σας, για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας. Γι’ αυτό, προσφέρουμε υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων που μεγιστοποιούν την αξία των επισκεπτών σε κάθε στάδιο της πορείας σας προς τη μετατροπή.

Προώθηση ιστοσελίδων, βοηθώντας το όραμά σας να γίνει πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς είναι το όραμά σας, και η AiO θέλει να το κάνει πραγματικότητα. Κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρησή σας καλύτερα από εσάς και ειδικευόμαστε στο να φέρουμε το όραμα σας αυτό και να το παρουσιάσουμε στον κόσμο.

Η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας και πρέπει να ενημερώνετε τους πελάτες σας για το τι είστε και τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς.

Με χρόνια εμπειρίας σε επιχειρήσεις από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, θα σας ακούσουμε και θα σας βοηθήσουμε να δείξετε το όραμά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 56 reviews
Google Rating
5.0
Based on 48 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Προώθηση Ιστοσελίδων
5/5 (89 Reviews)

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Προώθηση Ιστοσελίδων είναι “μαραθώνιος” και όχι “αγώνας ταχύτητας”.
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.