Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι επένδυση, και ως επένδυση, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι αποδοτικές και το βασικότερο, να φέρνουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Πολύ συχνά η κατασκευή μιας ιστοσελίδας εμφανίζετε από κάποιους ως απλή διαδικασία στη οποία δεν χρειάζεται να επενδύσετε αρκετό χρόνο και χρήμα, αυτοί οι κάποιοι δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνετε και αυτός είναι ο λόγος που το Ελληνικό internet έχει γεμίσει με ιστοσελίδες “κονσέρβες”, χαμηλών επιδόσεων και χωρίς ίχνος προσωπικότητας.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι η ιστοσελίδα σας είναι η αντανάκλαση της πραγματικής σας επιχείρησης, η “εικόνα” της, και όπως προσπαθείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε μεγαλύτερη και με περισσότερη κερδοφορία, το ίδιο πρέπει να κάνετε και με την ιστοσελίδα σας.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο, όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μια φθηνή “κονσέρβα” ιστοσελίδα δημιουργεί άσχημη εικόνα για την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και φυσικά μπορεί να αποτρέψει υποψήφιους πελάτες από το να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να σας επισκεφτούν στο χώρο σας, προκαλώντας μείωση πωλήσεων, υπηρεσιών ή αγαθών.

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Lcd Monitor

Δεν υπάρχουν κανόνες και στερεότυπα στην κατασκευή ιστοσελίδων, όλα είναι ρευστά και μεταβλητά, ο κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και θέλει διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης, τα μόνα σταθερά σημεία τα οποία δεν διαπραγματευόμαστε, είναι η πρωτοτυπία, η υψηλή αισθητική, η ευχρηστία και η άριστη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας που θα κατασκευάσουμε.

Αναθέτοντας σε εμάς τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι εικαστικά όμορφη, τεχνικά άρτια, μέγιστα βελτιστοποιημένη και σίγουρα θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με προτερήματα και παροχές


Κατασκευή Ιστοσελίδων με Responsive Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν responsive σχεδιασμό, είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές (κινητά, tablet) και απεικονίζονται άψογα στις διάφορες αναλύσεις των χρηστών, εμφανίζεστε παντού, πάντα και με άψογη εμφάνιση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Μοντέρνο Σχεδιασμό

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με μοντέρνο σχεδιασμό, ακολουθούμε τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες για εντυπωσιακούς πελάτες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Δωρεάν SSL

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν με πρωτόκολλο ασφάλειας SSL χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μέγιστη ασφάλεια χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Δωρεάν Domain Name

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και συνοδεύονται με διαχειριζόμενο πακέτο φιλοξενίας, λαμβάνουν το domain name εντελώς δωρεάν χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, κέρδος χωρίς συμβιβασμό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Βελτιστοποίηση Φόρτωσης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν βελτιστοποιηθεί για να φορτώνουν το γρηγορότερο δυνατό στους περιηγητές των επισκεπτών σας, ειδικές τεχνικές που κάνουν την ιστοσελίδα σας να “πετάει”.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Έμφαση στις Λεπτομέρειες

Είμαστε κολλημένοι με την λεπτομέρεια, κάθε ενέργεια που αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας περνάει εξονυχιστικό έλεγχο και διορθώνετε σε όλους τους τομείς πριν καταλήξει στο διαδίκτυο, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Μέγιστη Επεκτασιμότητα

Όλες οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται με κριτήριο τη μέγιστη επεκτασιμότητα, όσο αναπτύσσεστε εσείς και η επιχείρησή σας, αναπτύσσεται η ιστοσελίδα σας και οι δυνατότητές της.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Βαθμονόμηση Ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε περνάνε από δοκιμές ακριβείας και βαθμονομούνται με διεθνή και καταξιωμένα προγράμματα της αγοράς, η τέλεια βαθμολογία για την τέλεια ιστοσελίδα σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Χρήση Νέων Τεχνολογιών

Ιστοσελίδες με responsive σχεδιασμό, τεχνικές βελτιστοποίησης για ταχύτερη φόρτωση των ιστοσελίδων σας, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τάσεις και τεχνολογίες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Με Βελτιστοποίηση Στις Μηχανές Αναζήτησης

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν SEO level 2 βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, η αφετηρία σας για την μέγιστη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, γρήγορα, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Όλες οι παραπάνω παροχές προσφέρονται σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από το μέγεθός ή την περιπλοκότητά της, γνωρίζουμε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και εργαλεία για να είναι αποτελεσματική και αποδοτική στο μέγιστο και μετά από έρευνα και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αυτό ακριβώς προσφέρουμε.

Μια σύγχρονη και καλά προσεγμένη ιστοσελίδα είναι επένδυση στο μέλλον της επιχείρησής σας και είναι σίγουρο, ότι θα σας βοηθήσει να κερδίσετε νέους πελάτες και αναγνωρισιμότητα, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους κατασκευής.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στη κατασκευή ιστοσελίδων, η άριστη γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η ικανότητα εύρεσης λύσεων, αποτελούν σταθερά γνωρίσματα της πορείας μας στον χώρο.

Ο χρόνος και η τεχνογνωσία που αφιερώνουμε στην ανάλυση, στον σχεδιασμό και στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ένα εργαλείο το οποίο αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα απογειώσει την επιχείρηση και τις πωλήσεις σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web Design

Παραμένουμε δίπλα σας, μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχοντας σας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Είμαστε μαζί, ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα που θέλετε να έχετε, την ιστοσελίδα που ονειρεύεστε, την ιστοσελίδα που μπορείτε να αποκτήσετε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ενδεικτικά έργα που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων


Κατασκευή Ιστοσελίδων με WordPress.

Το WordPress τροφοδοτεί πάνω από το ήμισυ των δυναμικών ιστοσελίδων στον κόσμο, γίνεται όλο και πιο ολοκληρωμένο, έξυπνο και δημοφιλές με κάθε νέα ενημερωμένη έκδοση. Το WordPress έχει μια αφοσιωμένη κοινότητα, τόνους ελεύθερων ενθεμάτων και επεκτάσεων (περισσότερο από κάθε άλλη πλατφόρμα για την κατασκευή ιστοσελίδων).

Η Διαχείριση περιεχομένου με το WordPress είναι απόλυτα απλή: δημιουργήστε μια σελίδα, προσθέστε τη στο μενού, δημοσιεύστε κάτι στην σελίδα αυτή και δείτε το περιεχόμενό της στην δυναμική ιστοσελίδα σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla.

Επικρατεί η άποψη ότι το Joomla βρήκε την τέλεια ισορροπία μεταξύ δυνατοτήτων προσαρμογής και φιλικότητας προς το χρήστη, αλλά είναι πιο περίπλοκο από ότι το WordPress.

Η εκχώρηση ενθεμάτων (plugins) σε ενότητες, η τοποθέτηση τους σε διαφορετικές σελίδες και γενικότερα άλλοι απαραίτητα χειρισμοί μπορεί να είναι δύσκολη αρχή για έναν αρχάριο.

Με λίγα λόγια, το Joomla είναι μια πολύ καλή επιλογή, ακόμη και αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να συνηθίσετε τις ιδιαιτερότητές του.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με υψηλά στάνταρ επιδόσεων και εγγυημένη υψηλή ποιότητα. Δεσμευόμαστε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και τηρούμε τους χρόνους υλοποίησης σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Ξέρουμε να προσφέρουμε σύγχρονες ιστοσελίδες, άρτια κατασκευασμένες, σωστά προγραμματισμένες και απροβλημάτιστες λειτουργικά.

Μπορούμε να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αυτό ακριβώς που σας αρέσει και αυτό ακριβώς που σας ικανοποιεί, στον σωστό χρόνο και με “τίμια” τιμή.

Δεν θα περιαυτολογήσουμε, απόδειξή μας η δεκαετής και πλέον σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας. Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο και σοβαρό συνεργάτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχθούν για να αναπτυχθούν, να μεγαλώσουν και να διευρυνθούν.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιοδήποτε δύσκολο έργο μας ανατεθεί και εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζονται αξιόπιστες βάσεις για να στηριχθούν και να αναπτυχθούν.

Η γνώμη σας μετράει.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
4.2 (83.8%) 205 votes