Συντήρηση Ιστοσελίδων – Slide

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση ιστοσελίδων είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία των ιστοσελίδων και είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Έχετε δει ποτέ παρκαρισμένο αυτοκίνητο που αφέθηκε να παραμείνει χωρίς συντήρηση σε κάποιο πάρκινγκ ή στο δρόμο;

Με την πάροδο του χρόνου, πιθανότατα να άρχισε να σκουριάζει, το χρώμα του να ξεθώριασε, τα ελαστικά να ξεφούσκωσαν και τελικά να κατέληξε εν αχρηστία.

Αλλά και στην περίπτωση που το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται τακτικά, οι φθορές του θα είναι ακόμα πιο γρήγορες, εάν δεν γίνουν αλλαγές λαδιού, αλλαγές ελαστικών και άλλες βασικές συντηρήσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που η συντήρηση ιστοσελίδων είναι σημαντική, αν αφήσουμε μια ιστοσελίδα χωρίς συντήρηση θα αρχίσει να καταρρέει.

Στην αρχή, τα προβλήματα είναι μικρά: ένας σύνδεσμος εδώ ή εκεί “σπάει”, κάποιες εικόνες θέλουν βελτιστοποίηση, κάποια πρόσθετα δεν λειτουργούν.

Συντήρηση Ιστοσελίδων - Επαγγελματική Βοήθεια

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, τα προβλήματα γίνονται μεγαλύτερα. Εμφανίζονται σελίδες σφάλματος, παρουσιάζονται προβλήματα στην βάση δεδομένων, εμφανίζονται ασυμβατότητες με javascript, ασυμβατότητες με php και διάφορα άλλα.

Αυτό συμβαίνει όταν δεν γίνεται συντήρηση ιστοσελίδων.

Δεν είναι λοιπόν μυστικό, ότι το να κατασκευάσετε απλά μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα δεν είναι αρκετό από μόνο του, ακόμη πιο σημαντικό είναι να την συντηρείτε και να την κρατάτε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε συντήρηση της ιστοσελίδας σας; Όπως αναφέραμε παραπάνω μια ιστοσελίδα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε για την επιχείρηση σας, την υγεία σας, ή ακόμα και το σπίτι σας.

Εάν μόλις “ανεβάσετε” την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο αγνοείτε τη συντήρησή της, η ιστοσελίδα σας με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξει εγκαταλελειμμένη.

Και όπως είπαμε ξανά, τι να την κάνετε την εντυπωσιακή ιστοσελίδα αν δεν λειτουργεί και δεν συμπεριφέρεται όπως πρέπει.

Η επιτυχία της επιχειρηματικής παρουσίας σας στο διαδίκτυο βασίζεται στο πόσο καλά λειτουργεί η ιστοσελίδα σας και για να λειτουργεί σωστά θα πρέπει να συντηρείται τακτικά.

Η ομάδα της AiO έχει πολυετή εμπειρία στην συντήρηση ιστοσελίδων. Παρέχουμε ετήσια πλάνα συντήρησης ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι πάντα στην αιχμή των εξελίξεων του διαδικτύου.

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην συντήρηση ιστοσελίδων.

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Μερικά από τα οφέλη στην συντήρηση ιστοσελίδων


Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Αντίγραφα ασφαλείας.

Η διατήρηση ενός τρέχοντος αντιγράφου ασφαλείας της ιστοσελίδας σας είναι ζωτικής σημασίας. Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε ασφαλές σύστημα offline server.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Αφαίρεση από μαύρες λίστες.

Αφού ανακτήσουμε και καθαρίσουμε την ιστοσελίδα σας από κακόβουλο λογισμικό, ελέγχουμε την ιστοσελίδα σας αν καταχωρήθηκε σε κάποια μαύρη λίστα κακόβουλων ιστοσελίδων και την καταργούμε από αυτή.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Συντήρηση βάσεων δεδομένων.

Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε ασφαλές σύστημα offline server. Η βάση δεδομένων αποθηκεύει τις πληροφορίες όλης της ιστοσελίδας σας. Τα προβλήματα με τις βάσεις δεδομένων δεν είναι πάντα ορατά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Βελτιστοποίηση γραφικών και εικόνων.

Σαρώνουμε, ελέγχουμε και βελτιστοποιούμε τα γραφικά και τις εικόνες της ιστοσελίδας σας, επιτυγχάνοντας από 45% έως και 65% μείωση μεγέθους, έτσι ώστε όλες οι σελίδες της ιστοσελίδας σας να φαίνονται πιο επαγγελματικές και να φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Ενημέρωση CMS πλατφόρμας.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την άνθηση των πλατφορμών κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι βγαίνουν πολύ συχνά νέες εκδόσεις, οι όποιες αν δεν γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Αρχεία καταγραφής σφαλμάτων.

Ελέγχουμε, παρακολουθούμε και αδειάζουμε τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του πίνακα διαχείρισης σας, του πακέτου φιλοξενίας σας, όπως και της πλατφόρμας κατασκευής της ιστοσελίδας σας και βεβαιώνουμε ότι όλα λειτουργούν απρόσκοπτα, ομαλά και χωρίς λάθη.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Ενημέρωση πρόσθετων και ενθεμάτων.

Το παρωχημένο λογισμικό είναι η κύρια αιτία για προσβολές από ιούς, malware, κακόβουλο λογισμικό και εκμετάλλευση ευπαθειών (hacking). Ενημερώνουμε όλα τα ενθέματα και πρόσθετα της ιστοσελίδας σας για να είσαστε ασφαλείς εσείς και η ιστοσελίδα σας.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Παρακολούθηση & επιδιόρθωση συνδέσμων.

Οι σπασμένοι σύνδεσμοι καθιστούν την ιστοσελίδα σας αναξιόπιστη και την κάνουν να φαίνεται εγκαταλελειμμένη. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε έναν ή περισσότερους συνδέσμους και καταλήγει σε μια σελίδα 404, η ιστοσελίδα σας δείχνει σημάδια εγκατάλειψης.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Καθαρισμός κακόβουλων προγραμμάτων.

Κάθε εκκαθάριση αντιμετωπίζεται από ειδικά προγράμματα ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού, τα οποία εξετάζουν τα αποτελέσματα, εντοπίζουν τις όποιες ανωμαλίες και καθαρίζουν την ιστοσελίδα σας.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Check Icon
Κονσόλα αναζήτησης Google.

Παρακολουθούμε και ελέγχουμε την κονσόλα αναζήτησης (Search Console πρώην Web Master Tools) της Google για τυχόν προβλήματα της ιστοσελίδας σας ή του web server σας και τα επιλύουμε άμεσα.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε η συντήρηση ιστοσελίδων δεν είναι κάτι γραμμικό το οποίο ακολουθείται τυφλά σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ακόμα πολλές κατηγορίες ελέγχων και διορθώσεων τις οποίες κάνουμε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση για να μπορούμε να έχουμε πλήρη γνώση και έλεγχο της κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε.

Τώρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναθέσετε στην ομάδα της AiO την συντήρηση της ιστοσελίδας σας. Επιτρέψτε μας να φροντίσουμε τις ανάγκες συντήρησης της ιστοσελίδας σας και θα δείτε τη διαφορά άμεσα και με αποδείξεις.

Αποκτήστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο συντήρησης ιστοσελίδων από την AiO, σύμφωνα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας, που ταιριάζει τόσο στον προϋπολογισμό σας όσο και στους στόχους σας.

Αποκτήστε μια τέλεια εταιρική εμφάνιση χωρίς λάθη για την ιστοσελίδα σας και λάβετε τα απαραίτητα βελτιωτικά για να προωθήσετε την εταιρεία σας στο διαδίκτυο.

Συντήρηση Ιστοσελίδων – Υψηλές Επιδόσεις

Έχουμε σίγουρα ένα σχέδιο συντήρησης ιστοσελίδων που είναι κατάλληλο για εσάς. Η ομάδα της AiO είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει με μια προσαρμοσμένη λύση που θα σας λύσει τα χέρια, γρήγορα, οικονομικά και με αποτελεσματικότητα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλες τις ανάγκες συντήρησης της ιστοσελίδας σας.

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 53 reviews
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Συντήρηση Ιστοσελίδων
5/5 (76 Reviews)

Συντήρηση Ιστοσελίδων & Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Ο απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας, ταχύτητας και ανανέωσης ιστοσελίδων.
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.