Σελίδες Facebook – Slide

Σελίδες Facebook

Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, το Facebook αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων στον κόσμο και οι σελίδες Facebook είναι ο καλύτερος τρόπος να τους προσεγγίσετε.

Ένας στους επτά ανθρώπους του πλανήτη χρησιμοποιεί το Facebook σήμερα και οι δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω του Facebook είναι πραγματικά τεράστιες.

Οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία εταιρικής παρουσίας και στη συλλογή ακολούθων στο Facebook. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη επιχειρηματική σελίδα Facebook μπορεί να είναι μια ισχυρή πύλη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των πελατών σας, των υποψήφιων πελατών και της επιχείρησής σας.

Οι επιχειρηματικές σελίδες Facebook, μπορούν να διαμορφωθούν για να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τις τρέχουσες “κινήσεις” μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και όταν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να έχουν βαθύτατο και θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Σελίδες Facebook - Κινητό με το Facebook και Responsive Σελίδες

Το Facebook έχει “μπει” στην καθημερινότητα μας, ως το κύριο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το χρησιμοποιεί καθημερινά η πλειονότητα του κόσμου και πλέον είναι “must”, καμία επιχείρηση δεν πρέπει να το αγνοεί και για κανένα λόγο.

Σελίδες Facebook

Γεγονότα και στατιστικά που αφορούν το Facebook.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το Facebook έχει 1,71 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, μοιράζονται 1 εκατομμύριο σύνδεσμοι.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το Facebook προσθέτει καθημερινά 500.000 νέους χρήστες, 6 νέα προφίλ ανά δευτερόλεπτο.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 83% των γονέων στο Facebook είναι φίλοι με τα παιδιά τους.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 89% όλων των ενηλίκων παγκοσμίως επισκέπτεται το Facebook τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 89% όλων των ενηλίκων παγκοσμίως επισκέπτεται το Facebook τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 47% των χρηστών κάνουν χρήση του Facebook μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 28% των ατόμων ηλικίας 18-34 ετών ελέγχει τη σελίδα του στο Facebook πριν ακόμη σηκωθεί από το κρεββάτι.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Το 48% των ατόμων ηλικίας 18-34 ετών ελέγχει τη σελίδα του στο Facebook πριν φύγει από το σπίτι το πρωί.

Σελίδες Facebook - Check Με Background Icon

Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, αποστέλλονται 3 εκατομμύρια μηνύματα.

Ποια είναι τα οφέλη μιας επαγγελματικής σελίδας Facebook;

Εκτός από τα προαναφερθέντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσο μεγάλη είναι η διαφημιστική βάση που μπορείτε να προσεγγίσετε μέσω του Facebook, συνειδητοποιήστε ότι μια επαγγελματική σελίδα Facebook σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με πελάτες και δυνητικούς πελάτες σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο.

Τη στιγμή που θα ανακοινώσετε ένα νέο προϊόν στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο στη σελίδα Facebook της επιχείρησής σας και κάθε άτομο που έχει κάνει “Like” στην επιχείρησή σας θα το γνωρίζει.

Το Facebook επίσης επιτρέπει στους ανθρώπους να σχολιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, γεγονός που σας δίνει εντυπωσιακή εικόνα για το τι λειτουργεί καλά στην επιχείρησή σας και τι χρειάζεται βελτίωση.

Σελίδες Facebook – Χρήστες Διασυνδεμένοι σε Social Network

Ποια είναι τα πιθανά προβλήματα μιας επαγγελματικής σελίδας Facebook;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε το Facebook για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι ότι δεν συνδυάζετε ΠΟΤΕ την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική σας ζωή.

Η παράθεση προσωπικών απόψεων, πεποιθήσεων, φωτογραφιών ή μηνυμάτων στην επιχειρηματική σας σελίδα Facebook είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ανεξάρτητα από το πόσο γενικά σκέφτεστε αυτές τις απόψεις, δεν έχουν θέση στον επιχειρηματικό σας κόσμο, όπου προσπαθείτε να προσελκύσετε πελάτες βάσει των πλεονεκτημάτων των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, και όχι των απόψεών σας.

Επίσης να θυμάστε να απαντάτε πάντα στους πελάτες και σε όσους σας εμπλέκουν στο Facebook με μέγιστο σεβασμό και ευγένεια.

Ανεξάρτητα από το πόσο σύντομα θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα στο Facebook, το οποίο να είναι υποτιμητικό, προσβλητικό ή αντιεπαγγελματικό, υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος να πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να αποθηκεύσει τη σελίδα και η φήμη σας – τόσο προσωπικά όσο και ως επιχείρηση – θα έχει πρόβλημα.

Αν νομίζετε ότι κάποιος σκοπίμως παρενοχλεί εσάς ή την επιχείρησή σας, μπορείτε απλά να εμποδίσετε το άτομο αυτό να επισκεφθεί τη σελίδα σας.

Σελίδες Facebook – Κινητό με το Facebook και Like

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, η μεθοδολογία μας.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις για τη μεγιστοποίηση της έκθεσης της και της αναγνωρισιμότητάς της μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Κατανοώντας αυτό, εμείς στην AiO εφαρμόζουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες κατασκευής σελίδων Facebook για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για όλους τους πελάτες μας.

Η διαδικασία κατασκευής μας, ακολουθεί ένα πλάνο σχεδιασμού πέντε σταδίων, για να διασφαλιστεί, ότι όλες οι απαιτήσεις των πελατών μας πληρούνται στο μέγιστο, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες σελίδες Facebook.

Καταγράφουμε και αναλύουμε τα επιχειρηματικά σχέδια, τις προσδοκίες και τους βασικούς στόχους για κάθε συγκεκριμένο πελάτη, και δεσμευόμαστε για την κατασκευή της καλύτερης επαγγελματικής σελίδας Facebook.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, αξιολογούμε τη θέση και τις προσπάθειες μάρκετινγκ του πελάτη και εντοπίζουμε τον καλύτερο τρόπο διασύνδεσης του με μια επαγγελματική σελίδα Facebook.

Σελίδες Facebook - Υπολογιστής Με Facebook Σελίδα

Αναγνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στοιχεία της επωνυμίας του και του σχεδιασμού της σελίδας Facebook που ήδη έχει, για να εξασφαλίσουμε ότι οι νέες σελίδες Facebook θα έχουν συνέπεια και ομαλή ενσωμάτωση.

Έχοντας εξετάσει όλες τις σχετικές επιχειρηματικές παραμέτρους και με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες του πελάτη, δημιουργούμε και παρουσιάζουμε μια πρόταση με πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση επαγγελματικής σελίδας Facebook.

Ανάλογα τις παραμέτρους, παρέχουμε προτάσεις υλοποίησης που θα βοηθήσουν τον πελάτη να αποφασίσει την καλύτερη πορεία δράσης. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές παράμετροι και να συμπεριληφθούν στη σελίδα και στις προσαρμοσμένες καρτέλες της, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Σελίδες Facebook - Check Icon
Διαγωνισμούς.
Σελίδες Facebook - Check Icon
Βίντεο και πολυμέσα.
Σελίδες Facebook - Check Icon
Διάφορα quiz και παιχνίδια.
Σελίδες Facebook - Check Icon
Φόρμες ενδιαφέροντος
Σελίδες Facebook - Check Icon
Ενσωμάτωση με την επίσημη ιστοσελίδα.
Σελίδες Facebook - Check Icon
Ενσωμάτωση με άλλες σελίδες μέσων.

Σελίδες Facebook, αναθεώρηση και έγκριση.

Ο πελάτης λαμβάνει μια παρουσίαση με τα σχέδια και το πλάνο της βέλτιστης πορείας δράσης, κατόπιν προχωράμε στην ανάπτυξη της επαγγελματικής σελίδας Facebook στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη. Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές μας εργάζονται με επιμέλεια για να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν την εξατομικευμένη σελίδα Facebook στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σχέδιο βελτιώσεων.

Ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις παρατηρήσεις του πελάτη, όλα τα σχέδια βελτιώνονται και βελτιστοποιούνται περαιτέρω για να επιτύχουν τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας του πελάτη μέσω του Facebook.

Η τελική έκδοση, συμπεριλαμβανομένων όλων των προδιαγραφών και των αλλαγών που έχει ζητήσει ο πελάτης, διαμορφωμένη να ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό του όραμα είναι έτοιμη να παραδοθεί.

Σελίδες Facebook - Κινητό με το Facebook
AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 53 reviews
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Σελίδες Facebook
5/5 (65 Reviews)

Ιστό Σελίδες Facebook

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Καλέστε μας σήμερα κιόλας ή στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σελίδες Facebook - Question Circle Icon

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ξεφύγετε από τις άχαρες υλοποιήσεις της κλασικής εμφάνισης του Facebook;

Σελίδες Facebook - Question Circle Icon

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ελέγχετε αξιόπιστα, εύκολα και γρήγορα λειτουργίες μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Σελίδες Facebook - Question Circle Icon

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να συλλέξετε πραγματικά δεδομένα χρηστών, να δημιουργείτε quiz και διάφορα παιχνίδια ερωτήσεων;

Σελίδες Facebook - Question Circle Icon

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να δείχνετε τα προϊόντα σας απευθείας στο Facebook χωρίς να τα καταχωρείτε ξανά;

Σελίδες Facebook - Question Circle Icon

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να κάνετε διαγωνισμούς και διάφορες έρευνες αγοράς, γρήγορα και εύκολα μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Σας δίνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, οι δυνατότητες σταματάνε στο σημείο που σταματάει η φαντασία σας. Ότι μπορεί να κάνει η ιστοσελίδα σας μπορεί να κάνει και η σελίδα Facebook. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να τηρηθούν, αλλά αυτές είναι ελάχιστες. Επισκεφθείτε το παρακάτω link για να δείτε την ιστοσελίδα Facebook και να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της.

Επισκεφθείτε τώρα την ιστό σελίδα επίδειξης Facebook και δείτε λειτουργίες της.
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.