Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, το Facebook αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων στον κόσμο και οι σελίδες facebook είναι ο καλύτερος τρόπος να τους προσεγγίσετε.

Ένας στους επτά ανθρώπους του πλανήτη χρησιμοποιεί το Facebook σήμερα και οι δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω του Facebook είναι πραγματικά τεράστιες.

Οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία εταιρικής παρουσίας και στη συλλογή ακολούθων στο Facebook. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη επιχειρηματική σελίδα Facebook μπορεί να είναι μια ισχυρή πύλη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των πελατών σας, των υποψήφιων πελατών και της επιχείρησής σας.

Οι επιχειρηματικές σελίδες Facebook, μπορούν να διαμορφωθούν για να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τις τρέχουσες “κινήσεις” μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και όταν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να έχουν βαθύτατο και θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Σελίδες Facebook - People Social Connecting

Στατιστικά χρήσης Facebook

Η απάντηση είναι απλή στην παραπάνω ερώτηση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις, αν οι περισσότερες απαντήσεις σας είναι “ΟΧΙ” τότε σίγουρα χρειάζεστε ανακατασκευή ιστοσελίδας.

Το Facebook έχει 1,71 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες.

Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, μοιράζονται 1 εκατομμύριο σύνδεσμοι.

Το Facebook προσθέτει καθημερινά 500.000 νέους χρήστες, 6 νέα προφίλ ανά δευτερόλεπτο.

Το 83% των γονέων στο Facebook είναι φίλοι με τα παιδιά τους.

Το 89% όλων των ενηλίκων παγκοσμίως επισκέπτεται το Facebook τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Το 89% όλων των ενηλίκων παγκοσμίως επισκέπτεται το Facebook τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Το 47% των χρηστών κάνουν χρήση του Facebook μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το 28% των ατόμων ηλικίας 18-34 ετών ελέγχει τη σελίδα του στο Facebook πριν ακόμη σηκωθεί από το κρεββάτι.

Το 48% των ατόμων ηλικίας 18-34 ετών ελέγχει τη σελίδα του στο Facebook πριν φύγει από το σπίτι το πρωί.

Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, αποστέλλονται 3 εκατομμύρια μηνύματα.

Ποια είναι τα οφέλη μιας επαγγελματικής σελίδας στο Facebook;

Εκτός από τα προαναφερθέντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσο μεγάλη είναι η διαφημιστική βάση που μπορείτε να προσεγγίσετε μέσω του Facebook, συνειδητοποιήστε ότι μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με πελάτες και δυνητικούς πελάτες σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο.

Τη στιγμή που θα ανακοινώσετε ένα νέο προϊόν στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο στη σελίδα του Facebook της επιχείρησής σας και κάθε άτομο που έχει κάνει “Like” στην επιχείρησή σας θα το γνωρίζει.

Το Facebook επίσης επιτρέπει στους ανθρώπους να σχολιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, γεγονός που σας δίνει εντυπωσιακή εικόνα για το τι λειτουργεί καλά στην επιχείρησή σας και τι χρειάζεται βελτίωση.

Σελίδες Facebook - Mobile Phone

Ποια είναι τα πιθανά προβλήματα μιας επαγγελματικής σελίδας στο Facebook;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε το Facebook για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι ότι δεν συνδυάζετε ΠΟΤΕ την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική σας ζωή.

Η παράθεση προσωπικών απόψεων, πεποιθήσεων, φωτογραφιών ή μηνυμάτων στην επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ανεξάρτητα από το πόσο γενικά σκέφτεστε αυτές τις απόψεις, δεν έχουν θέση στον επιχειρηματικό σας κόσμο, όπου προσπαθείτε να προσελκύσετε πελάτες βάση των πλεονεκτημάτων των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, και όχι των απόψεών σας.

Επίσης να θυμάστε να απαντάτε πάντα τους πελάτες και σε όσους σας εμπλέκουν στο Facebook με μέγιστο σεβασμό και ευγένεια.

Ανεξάρτητα από το πόσο σύντομα θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα στο Facebook, το οποίο να είναι υποτιμητικό, προσβλητικό ή αντιεπαγγελματικό, υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος να πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να αποθηκεύσει τη σελίδα και η φήμη σας – τόσο προσωπικά όσο και ως επιχείρηση – θα έχει πρόβλημα.

Αν νομίζετε ότι κάποιος σκοπίμως παρενοχλεί εσάς ή την επιχείρησή σας, μπορείτε απλά να εμποδίσετε το άτομο αυτό να επισκεφθεί τη σελίδα σας.

Σελίδες Facebook - Stay Connected

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, η μεθοδολογία μας.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις για τη μεγιστοποίηση της έκθεσης της και της αναγνωρισιμότητάς της μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Κατανοώντας αυτό, εμείς στην AiOWeb εφαρμόζουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες κατασκευής σελίδων Facebook για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για όλους τους πελάτες μας.

Η διαδικασία κατασκευής μας, ακολουθεί ένα πλάνο σχεδιασμού πέντε σταδίων, για να διασφαλιστεί, ότι όλες οι απαιτήσεις των πελατών μας πληρούνται στο μέγιστο, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες σελίδες Facebook.

Καταγράφουμε και αναλύουμε τα επιχειρηματικά σχέδια, τις προσδοκίες και τους βασικούς στόχους για κάθε συγκεκριμένο πελάτη, και δεσμευόμαστε για την κατασκευή της καλύτερης επαγγελματικής σελίδας Facebook.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, αξιολογούμε τη θέση και τις προσπάθειες μάρκετινγκ του πελάτη και εντοπίζουμε τον καλύτερο τρόπο διασύνδεσης του με μια επαγγελματική σελίδα Facebook.

Σελίδες Facebook - Social Network

Αναγνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στοιχεία της επωνυμίας του και του σχεδιασμού της σελίδας Facebook που ήδη έχει, για να εξασφαλίσουμε ότι οι νέες σελίδες Facebook θα έχουν συνέπεια και ομαλή ενσωμάτωση.

Έχοντας εξετάσει όλες τις σχετικές επιχειρηματικές παραμέτρους και με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες του πελάτη, δημιουργούμε και παρουσιάζουμε μια πρόταση με πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση επαγγελματικής σελίδας Facebook.

Ανάλογα τις παραμέτρους, παρέχουμε προτάσεις υλοποίησης που θα βοηθήσουν τον πελάτη να αποφασίσει την καλύτερη πορεία δράσης. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές παράμετροι και να συμπεριληφθούν στη σελίδα και στις προσαρμοσμένες καρτέλες της, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Διαγωνισμούς.

Βίντεο και πολυμέσα.

Διάφορα quiz και παιχνίδια.

Φόρμες ενδιαφέροντος και επικοινωνίας.

Ενσωμάτωση με την επίσημη ιστοσελίδα.

Ενσωμάτωση με άλλες σελίδες κοινωνικών μέσων.

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, αναθεώρηση και έγκριση.

Ο πελάτης λαμβάνει μια παρουσίαση με τα σχέδια και το πλάνο της βέλτιστης πορείας δράσης, κατόπιν προχωράμε στην ανάπτυξη της επαγγελματικής σελίδας Facebook στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη. Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές μας εργάζονται με επιμέλεια για να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν την εξατομικευμένη σελίδα Facebook στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σχέδιο βελτιώσεων.

Ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις παρατηρήσεις του πελάτη, όλα τα σχέδια βελτιώνονται και βελτιστοποιούνται περαιτέρω για να επιτύχουν τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας του πελάτη μέσω του Facebook.

Η τελική έκδοση, συμπεριλαμβανομένων όλων των προδιαγραφών και των αλλαγών που έχει ζητήσει ο πελάτης, διαμορφωμένη να ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό του όραμα είναι έτοιμη να παραδοθεί.

Σελίδες Facebook - Social Media Like

Η γνώμη σας μετράει.

Σελίδες Facebook
4.2 (83.6%) 100 votes

Ιστό Σελίδες Facebook

Γνωρίζουμε σίγουρα ότι έχετε ξαναδεί σελίδες Facebook, αλλά σίγουρα όχι αυτό που έχουμε να σας παρουσιάσουμε.

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ξεφύγετε από τις άχαρες υλοποιήσεις της κλασικής εμφάνισης του Facebook;

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ελέγχετε αξιόπιστα, εύκολα και γρήγορα λειτουργίες μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να συλλέξετε πραγματικά δεδομένα χρηστών, να δημιουργείτε quiz και διάφορα παιχνίδια ερωτήσεων;

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να δείχνετε τα προϊόντα σας απευθείας στο Facebook χωρίς να τα καταχωρείτε ξανά;

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να κάνετε διαγωνισμούς και διάφορες έρευνες αγοράς, γρήγορα και εύκολα μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Σελίδες Facebook - Σελίδα Επίδειξης Facebook

Σας δίνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, οι δυνατότητες σταματάνε στο σημείο που σταματάει η φαντασία σας. Ότι μπορεί να κάνει η ιστοσελίδα σας μπορεί να κάνει και η ιστοσελίδα του Facebook. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να τηρηθούν, αλλά αυτές είναι ελάχιστες. Επισκεφθείτε το παρακάτω link για να δείτε την ιστοσελίδα επίδειξης και να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της.

Επισκεφθείτε τώρα την ιστό σελίδα επίδειξης Facebook και δείτε λειτουργίες της.