Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας

Και Εγένετο Φως…
Δημιουργία ιστοσελίδας προσφέρουν εκατοντάδες “επιχειρήσεις”, που υπόσχονται “λαγούς με πετραχήλια”, τις οποίες δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε, δυστυχώς στον κόσμο του διαδικτύου τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, Άλλωστε δεν είναι δυνατό να προσφέρης δημιουργία ιστοσελίδας και η δικιά σου ιστοσελίδα (που θεωρείται πρότυπο) να είναι κακοφτιαγμένη και με χαμηλές μετρήσεις. Επίσης, δεν είναι δυνατό να “πουλάς” μια ιστοσελίδα 150€ όταν θα χρειαστεί δύο, ίσως και τρείς μήνες, για την κατασκευή και βελτιστοποίησή της. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξετε εταιρεία από τις πολλές που προσφέρουν ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν την ιστοσελίδα σας, είτε είναι δημιουργία ιστοσελίδας, είτε είναι προώθηση ιστοσελίδας, είτε είναι φιλοξενία ιστοσελίδας. Θα θέλαμε παρακάτω να σας παραθέσουμε το γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να μας επιλέξετε για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Οι παρακάτω προτάσεις έχουν αντληθεί από απόψεις και γνώμες πελατών μας και είναι όλες πραγματικές και ειλικρινέστατες.

Δημιουργία ιστοσελίδων; Ας αναφέρουμε κάποια προτερήματα…

Συνέπεια & Επαγγελματισμός.

Κατασκευή ιστοσελίδων με υψηλά στάνταρ επιδόσεων και εγγυημένη υψηλή ποιότητα. Δεσμευόμαστε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και τηρούμε τους χρόνους υλοποίησης σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Ξέρουμε να προσφέρουμε σύγχρονες ιστοσελίδες, άρτια κατασκευασμένες, σωστά προγραμματισμένες και απροβλημάτιστες λειτουργικά. Μπορούμε να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, αυτό ακριβώς που σας αρέσει και αυτό ακριβώς που σας ικανοποιεί, στον σωστό χρόνο και με “τίμια” τιμή.

Συνέπεια & Επαγγελματισμός - Thumbs Up Icon
Αξιοπιστία - Bullseye Icon
Αξιοπιστία.

Δεν θα περιαυτολογήσουμε, απόδειξή μας η δεκαετής και πλέον σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας.

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο και σοβαρό συνεργάτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχθούν για να αναπτυχθούν, να μεγαλώσουν και να διευρυνθούν.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιοδήποτε δύσκολο έργο μας ανατεθεί και εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζονται αξιόπιστες βάσεις για να στηριχθούν και να αναπτυχθούν.

Τεχνογνωσία.

Είναι σίγουρο ότι δημιουργία ιστοσελίδας  μπορούν να σας προσφέρουν πολλές εταιρείες, αλλά θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι η ιστοσελίδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε (μπορεί να είναι οπτικά πανέμορφη) αλλά αποτελείται επίσης από δεκάδες επιμέρους στοιχεία που ναι μεν δεν είναι ορατά αλλά είναι εξίσου σημαντικά (ίσως και περισσότερο) από ότι η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας.

Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού internet αποτελείται από ιστοσελίδες όμορφες αισθητικά άλλα με πλήθος προβλημάτων εσωτερικά. Η δημιουργία ιστοσελίδας χρειάζεται τεχνογνωσία και πλήρη εκμετάλλευση των συνεχώς αναπτυσσόμενων δυνατοτήτων του internet ώστε να πετύχουμε μια πετυχημένη παρουσία στο internet.

Τεχνογνωσία - Graduation Cap Icon
Άμεση Τεχνική Υποστήριξη - Tools Icon
Άμεση Τεχνική Υποστήριξη.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της AiO, βασισμένο στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και στην πολυετή εμπειρία του, είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ιστοσελίδας σας. Για εμάς, κάθε συνεργασία δεν σταματά με την παράδοση των έργων μας.

Η συνεχής υποστήριξη είναι αυτή που εξασφαλίζει σωστά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό και χαιρόμαστε να τους υποστηρίζουμε και να τους ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τρόπους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Άλλωστε ευτυχισμένοι πελάτες είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Ας αναφέρουμε κάποια προτερήματα των ιστοσελίδων μας…

Δημιουργία ιστοσελίδας - Αξιόπιστη Φιλοξενία ιστοσελίδων.

Οι προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων της AiO συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε, εγγυόμαστε την επιτυχία σας στον κόσμο του διαδικτύου.

Επώνυμοι διακομιστές Dell, αξιόπιστα Data Centers στην Ελλάδα και προηγμένα συστήματα διαχείρισης σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στο μέγιστο.

Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επενδύοντας στο κορυφαίο Ελληνικό Datacenter LAMDA HELLIX S.A, με την υπερσύγχρονη υποδομή, μπορούμε και εγγυόμαστε απόλυτη ικανοποίηση και την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορείτε να ζήσετε.

Αξιόπιστη Φιλοξενία ιστοσελίδων - Server Icon
Μοντέρνος Σχεδιασμός - Brush Icon

Δημιουργία ιστοσελίδας - Μοντέρνος Σχεδιασμός.

Φανταστείτε την ιστοσελίδα σας, σαν ένα λευκό καμβά που περιμένει τον ζωγράφο να ξεκινήσει να ξετυλίγει την φαντασία του και να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και πρωτότυπο.

Σχεδιάζουμε από την αρχή την ιστοσελίδα σας, με γνώμονα πάντα την εταιρική σας ταυτότητα, τα θέλω, τις ανάγκες σας και πάντα με μοντέρνα σχεδίαση.

Πρέπει να δείτε την ιστοσελίδα σας, σαν αυτό που θα θέλατε να είχατε και όχι αυτό που έχετε ή που έχουν οι άλλοι. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε. Σχεδιάζουμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες με μοντέρνο σχεδιασμό για εντυπωσιακούς πελάτες με μοντέρνες ιδέες.

Δημιουργία ιστοσελίδας - Χρήση νέων τεχνολογιών.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στην κατασκευή ιστοσελίδων, η άριστη γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες και η ικανότητα εύρεσης λύσεων, αποτελούν σταθερά γνωρίσματα της πορείας μας στον χώρο.

Δημιουργία ιστοσελίδας  με responsive σχεδιασμό, φιλική προς τις κινητές συσκευές (κινητά, tablet), τεχνικές βελτιστοποίησης για ταχύτερη φόρτωση, πλατφόρμα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (WordPress, Joomla, Drupal), συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τάσεις και τεχνολογίες. Η AiO πρωτοπορεί και καινοτομεί, οι “άλλοι” απλώς ακολουθούν.

Χρήση νέων τεχνολογιών - Puzzle Icon
Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Search Icon

Δημιουργία ιστοσελίδας - Έμφαση στις Λεπτομέρειες.

“Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά” είναι η φράση που πιστεύουμε ακράδαντα και υιοθετούμε φανατικά.

Να προσέχεις τις λεπτομέρειες παντού και πάντα, αυτό που κάνει πάντα μια μεγάλη διαφορά, είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ιστοσελίδες στο internet με ορθογραφικά λάθη, με ξεχασμένες φράσεις μέσα στα κείμενα, όπως: “Κώστα, βάλε μια γραμμή εδώ”, με λάθος συνδυασμό χρωμάτων που κουράζουν τον αναγνώστη καθώς και χωρίς σημεία στίξης ή τόνους και πολλά άλλα ακόμη.

Είμαστε εθισμένοι με την λεπτομέρεια και κάθε ενέργεια που αφορά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, περνάει εξονυχιστικό έλεγχο και διορθώνεται σε όλους τους τομείς, προτού καταλήξει στο διαδίκτυο. Κουραστήκαμε να βλέπουμε “πρόχειρες” και “άτσαλες” ιστοσελίδες, που μόνο ερασιτεχνία έχουν να προσφέρουν.

Δημιουργία ιστοσελίδας - Επεκτασιμότητα.

Στην δημιουργία ιστοσελίδας η επεκτασιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με γνώμονα την επεκτασιμότητα και την δυνατότητα περεταίρω ανάπτυξης.

Γνωρίζουμε ότι στη σύγχρονη εποχή που ζούμε και αναπτυσσόμαστε η ανάγκη για γρήγορες αλλαγές και άμεσες προσαρμογές είναι συνεχείς και πολλές φορές ζωτικής σημασίας.

Η AiO είναι πάντα έτοιμη να κάνει ότι αλλαγές και προσαρμογές ζητηθούν, γρήγορα, αποτελεσματικά και προπάντων οικονομικά.

Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Signal Icon
Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Sitemap Icon
Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.

Ο όρος βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης ή SEO (από τον αγγλικό όρο “Search Engine Optimization“) περιγράφει μια σειρά εργασιών που πρέπει να γίνουν στη δομή και στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων. Τι νόημα θα είχε να φτιάξετε μία ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο κανένας δεν θα μπορούσε να βρει;

Για το λόγο αυτό, η AiO βελτιστοποιεί τις ιστοσελίδες σας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, δίνοντάς σας την δυνατότητα να οργανώσετε και να αναπτύξετε την περεταίρω αύξηση της επισκεψιμότητας τους.

Βελτιστοποίηση φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το 2010, η Google ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας θα έχει αντίκτυπο στην κατάταξη της στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πλέον, η βελτιστοποίηση ταχύτητας μίας ιστοσελίδας πρέπει να αποτελεί βασικό και απαράβατο όρο στην κατασκευή της ιστοσελίδα σας. Η AiO εφαρμόζει τεχνικές και τεχνογνωσία που επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, καταφέρνοντας να έχει βαθμολογίες από 80% η κατώτερη έως και 97% η ανώτερη.

Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Rocket Icon
Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Chart Line Icon
Δημιουργία ιστοσελίδας - Βαθμονόμηση Ιστοσελίδας.

Η ποιότητα μιας ιστοσελίδας δεν φαίνεται μόνο από την εμφάνισή της, πρέπει να είναι κατασκευασμένη με σωστές δομές και βέλτιστους τρόπους κατασκευής ώστε να πετύχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων και εργαλείων, παρακολουθούμε και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας. Όλα τα έργα μας είναι διαφορετικά και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στη σωστή ανάπτυξη και στο σωστό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, την βελτιστοποιούμε σταδιακά, έτσι ώστε όταν είναι έτοιμη να ανεβεί στο internet, είναι είδη βελτιστοποιημένη και αποδεδειγμένα υψηλά βαθμονομημένη με υψηλές βαθμολογίες.

Έρευνα Ανταγωνισμού.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να προσφέρουμε στον πελάτη μας, το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και τους μηχανισμούς που θα κάνουν τη θετική διαφορά έναντι του ανταγωνισμού.

Η λεπτομερή έρευνα του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιήστε και η ενδελεχή ανάλυσή του, μας προσφέρουν την βάση και τις προϋποθέσεις να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε.

Αν δε γνωρίζετε τους ανταγωνιστές σας, δε μπορείτε να τους ξεπεράσετε.

Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Binoculars Icon

Και ας κλείσουμε με το τι θα προσφέρουμε σε εσάς...

Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Heart Icon
Σεβασμός Στον Πελάτη.

Στην ελεύθερη αγορά πολλά μπορούν να συμβούν, από τα καλύτερα μέχρι τα πιο δυσάρεστα. Κάθε εταιρεία ακολουθεί διαφορετικούς τρόπους για να πετύχει τους εμπορικούς στόχους της, άλλοτε θεμιτούς και άλλοτε αθέμιτους.

Εμείς στην AiO αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και με διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες. Για εμάς, η πλήρης και συνεχής ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, δίνουμε πάντα σημασία στις ανάγκες τους και στις απαιτήσεις τους, αναλαμβάνουμε στόχους και δεσμευόμαστε ολοκληρωτικά για την επίτευξή τους.

Γρήγοροι Χρόνοι Παράδοσης.

Σεβόμαστε το χρόνο σας γιατί γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Παραδίδοντας μας το αρχικό υλικό της ιστοσελίδας σας, ενεργοποιείται ο μηχανισμός συντονισμού της AiO και μια ομάδα αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το έργο σας στον προσυμφωνημένο χρόνο.

Η αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις κάθε έργου αγγίζει το 100% και προγραμματίζοντας σωστά της εργατοώρες κάθε μέλους της ομάδας μας, παραδίδουμε κάθε έργο στην ώρα του.

Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Clock Icon
Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Euro Icon
Προσιτές Τιμές.

H έκφραση “σχέση ποιότητας / τιμής” είναι αυτό που περίπου μας εκφράζει, και λέγοντας περίπου, εννοούμε ότι οι δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρουμε σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από ότι η συνολική αξία της ίδιας της ιστοσελίδας.

Όπως λέμε γενικότερα “Over Value For Less Money“. Σας παραθέτουμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις μας και το αναλυτικό κόστος τους πριν αναλάβουμε την εργασία κατασκευής της ιστοσελίδας σας.

Δίνουμε πάντα στον υποψήφιο πελάτη μας, την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, γνωρίζοντας ότι παρέχουμε προσιτές οικονομικά υπηρεσίες μεγαλύτερης αξίας.

Δημιουργία ιστοσελίδας - Αποτελεσματικότητα.

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι επένδυση, και ως επένδυση, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι αποδοτική και το βασικότερο, να φέρει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Κύριοι στόχοι μας, η ανάπτυξη της εταιρείας σας, η αύξηση των πωλήσεών σας και η αναγνώριση της εταιρικής σας ταυτότητας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι άρτια κατασκευασμένες με υψηλή ποιότητα εμφάνισης και λειτουργικότητας, βαθμονομημένες σε ειδικά εργαλεία και το πιο βασικό από όλα, αποδεδειγμένα αποτελεσματικές.

 
Γιατί να επιλέξετε την AiO για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας - Trophy Icon
AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 45 reviews
Google Rating
5.0
Based on 37 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest
Scroll to Top
AiO Footer – Bell Icon

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.