Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων – Slide

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Domain Name

Οι προηγμένες υπηρεσίες στα ειδικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων της AiO συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε εγγυόμαστε την επιτυχία σας στον κόσμο του internet.

Επώνυμοι Servers, αξιόπιστα Data Centers στην Ελλάδα και προηγμένα συστήματα διαχείρισης σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στο μέγιστο.

Όλα τα πακέτα μας στα ειδικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι “χτισμένα” σε Cloud Linux Servers και στηρίζονται σε cPanel, το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης λογαριασμών φιλοξενίας. Φυσικά με κάθε λογαριασμό στα ειδικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, παρέχουμε δωρεάν 50+ επιπλέον εργαλεία και βοηθήματα για να κάνουμε τη φιλοξενία ιστοσελίδων σας πιο ολοκληρωμένη.

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων – Διακομιστές Servers

Η AiO δημιούργησε για εσάς μία ποικιλία ειδικών πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων για την ιστοσελίδα σας και έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών που παρέχει δεν εφαρμόζει over-booking (μεγάλος αριθμός πακέτων φιλοξενίας ανά server).

Χωρίς διακοπές και απρόοπτα, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό website είτε για μία εξειδικευμένη εφαρμογή με αυξημένες απαιτήσεις, η AiO μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σας.

Κάντε σήμερα την σωστή επιλογή και αποκτήστε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ειδικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων της αγοράς.

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Υψηλές επιδόσεις, ασύγκριτα χαρακτηριστικά, αξιοπιστία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

2.00 / Μήνα
3.00 / Μήνα
14.00 / Μήνα
17.00 / Μήνα

Καλέστε Μας!!

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων Σε Άλλο Επίπεδο

Στα Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων, η διαχείριση γίνεται από την AiO. Πιο αναλυτικά, η AiO είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των email λογαριασμών σας (δημιουργία, ρύθμιση, αλλαγή κωδικών), για το backup του χώρου φιλοξενίας σας, και γενικότερα για τον πλήρη έλεγχο του πίνακα ελέγχου σας (Cpanel), καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν το πακέτο φιλοξενίας σας. Επίσης, ως χρήστης διαχειριζόμενου πακέτου έχετε έκπτωση στις υπηρεσίες μας και προτεραιότητα στην online υποστήριξη.

Καλέστε μας σήμερα στο τηλέφωνο 215.215.6005

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Ασύγκριτα χαρακτηριστικά και αξιοπιστία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Rocket Icon

Υψηλές Επιδόσεις


Οι Web Servers τελευταίας τεχνολογίας της AiO, εξοπλισμένοι με ταχύτατους SSD δίσκους, σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο και ταχύτατο GR-IX, εγγυώνται σταθερότητα και φυσικά κορυφαίες επιδόσεις για εσάς και για όλες τις επιχειρηματικές ιστοσελίδες σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Heart Icon

Εύχρηστη Διαχείριση


Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας της AiO έρχονται με προ-εγκατεστημένο το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης λογαριασμών φιλοξενίας, το cPanel. Το cPanel σας παρέχει όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε για την εύκολη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Database Icon

Αντίγραφα Ασφαλείας


Προσέχουμε τα δεδομένα σας, για αυτό και παρέχουμε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας, επίσης προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο, διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας ανά τριήμερο τοπικά σε εξωτερικό χώρο για μέγιστη ασφάλεια.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Arrow Up Icon

Εγγυημένη Διαθεσιμότητα


Πανίσχυροι ιδιόκτητοι Dell και HP web servers εξοπλισμένοι με ταχύτατους SSD δίσκους, η αδιάκοπη λειτουργία και η υψηλή ποιότητα συνθέτουν περιβάλλον σταθερότητας και εγγυημένης λειτουργίας. Η AiO εγγυάται διαθεσιμότητα 99,9%.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Ποιότητα - Αξιοπιστία - Ταχύτητα - Ασφάλεια
Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Street View Icon

Ελληνική IP


Επωφεληθείτε και εσείς από την Ελληνική IP που συνοδεύει όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας, είναι παράγοντας για να πετύχετε υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης του Google. (Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ποιότητας αποτελεσμάτων Google, Matt Cutts).

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Sitemap Icon

Σύγχρονη Υποδομή


Με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και επενδύοντας στο κορυφαίο Ελληνικό Datacenter LAMDA HELLIX S.A, με την υπερσύγχρονη υποδομή, μπορούμε και εγγυόμαστε απόλυτη ικανοποίηση και την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας που μπορείτε να ζήσετε.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Clock O Icon

Υποστήριξη 24/7/365


Με τους πελάτες μας χτίζουμε ισχυρές συνεργασίες, είμαστε δίπλα σας 24/7/365 για να σας δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Η καταρτισμένη ομάδα μας έχει την ικανότητα να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας που μπορείτε να βρείτε.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Lock Icon

Απόλυτη Ασφάλεια


Η AiO μεριμνά για τη συνεχή και αδιάλειπτη ενημέρωση των web server της. Λειτουργικό, εφαρμογές, antispam και antivirus protection, firewalls, αξιοποιούνται στο μέγιστο, προκειμένου να είστε σίγουροι για την ακεραιότητα του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Όλα τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cloud Blue Icon

CloudLinux

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Lock Blue Icon

Δωρεάν SSL

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cubes Blue Icon

410+ Δωρεάν Εφαρμογές

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Cogs Blue Icon

Πίνακας Ελέγχου cPanel

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Hdd Blue Icon

Ταχύτατοι Δίσκοι SSD

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - List Alt Blue Icon

Web Mail Πρόσβαση

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - List Blue

Επιλογέας PHP

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Terminal Blue

Secure Shell Ready

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Location Blue

Εγκατάσταση με 1 Click

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Bug Blue Icon

Εξελιγμένο Antivirus

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Develop Blue Icon

CageFS Virtualized System

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Signal Blue

Εγγυημένοι Πόροι

Μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους υπερσύγχρονους Web Server μας και κερδίστε 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία!!

Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων
Συχνές Ερωτήσεις

Ας απαντήσουμε και μερικά ερωτήματα που αφορούν τα Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Ας αρχίσουμε με τις απλές ερωτήσεις.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web Hosting ή πιο απλά hosting) είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε την ιστοσελίδα σας ανεβασμένη στο διαδίκτυο.

Με πιο απλά και κατανοητά λόγια, ενοικιάζετε μία θέση σε έναν διακομιστή (web server ή πιο απλά server) που βρίσκεται σε μία σύγχρονη εγκατάσταση (data center) με πολύ γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, αδιάλειπτη παροχή ρεύματος, πυροπροστασία και ένα σωρό άλλα συστήματα ασφαλείας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα έχουν πάντα πρόσβαση σε αυτήν.

Για να επιλέξετε πακέτο φιλοξενίας θα πρέπει να λάβετε μερικά πράγματα υπόψιν.

Κάθε ιστοσελίδα, αναλόγως των απαιτήσεων και των αναγκών της για χωρητικότητα, ταχύτητα και επισκεψιμότητα χρειάζεται και το ανάλογο πακέτο φιλοξενίας.

Αν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας, ο καλύτερος τρόπος είναι να μας καλέσετε στο τηλέφωνο, να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας. Είναι σίγουρο ότι θα βρούμε μαζί την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Στατιστικά να αναφέρουμε μόνο, ότι το 70% των πακέτων φιλοξενίας μας καλύπτονται από το Matrix ή το Phoenix, δηλαδή τα entry level πακέτα φιλοξενίας μας.

Εάν η πληρωμή για το πακέτο φιλοξενίας σας γίνει μέσω Paypal, το πακέτο φιλοξενίας σας θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Σε περίπτωση που καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε τράπεζα, μόλις λάβουμε email με την ειδοποίησή σας και επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας θα γίνει και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας σας.

Εάν το πακέτο φιλοξενίας σας δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας και έχετε μεγαλύτερες απαιτήσεις σε πόρους και ταχύτητα -συγχαρητήρια- η ανοδική σας πορεία είναι δείγμα επιτυχίας.

Μην ανησυχείτε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας με ένα μόνο click, τόσο εύκολα γίνεται από την εξελιγμένη περιοχή πελατών μας, αν πάλι δεν θέλετε να το κάνετε εσείς, μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Σαφώς και μπορείτε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε εμάς. Σε περίπτωση μάλιστα που ο άλλος πάροχος έχει cPanel η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι αν δεν γνωρίζετε την όλη διαδικασία μην προβείτε σε καμία διακοπή υπηρεσίας ή λογαριασμού στον άλλο πάροχο, επειδή η διαδικασία της μεταφοράς απαρτίζεται από σημαντικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά για να έχουμε 0% downtime.

Σε κάθε περίπτωση ο καλύτερος τρόπος για εσάς είναι να μας καλέσετε στο τηλέφωνο και να αναλάβουμε εμείς, την μεταφορά της φιλοξενίας σας εντελώς δωρεάν.

Προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους για την πληρωμή της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε με:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Paypal.

3. Μετρητά.

Και ας συνεχίσουμε με τις πιο σύνθετες ερωτήσεις.

Το περιβάλλον διαχείρισης που διατίθεται με κάθε παραγγελία πακέτου φιλοξενίας είναι το cPanel και είναι το δημοφιλέστερο και πιο αξιόπιστο της παγκόσμιας αγοράς.

Το cPanel σας παρέχει μια πληθώρα διαχειριστικών εργαλείων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά παρακάτω:

Γενικά Χαρακτηριστικά: Δημιουργία & διαχείριση FTP λογαριασμών, Δημιουργία & Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας, Δημιουργία & Διαχείριση Email λογαριασμών, Δημιουργία & Διαχείριση Cron Jobs, Πλήρη διαχείριση & επεξεργασία αρχείων, Πλήρη διαχείριση DNS

Χαρακτηριστικά Ασφαλείας: Δυνατότητα Μπλοκαρίσματος συγκεκριμένων IP, Δυνατότητα προστασίας φακέλων με κωδικό, Δυνατότητα χρήσης προστασίας leeching, Δυνατότητα χρήσης προστασίας hotlink, Δυνατότητα χρήσης SSH access, Διαχειριστής SSL/TLS

Ως Bandwidth ορίζεται ο όγκος των δεδομένων που ανταλλάσσεται μεταξύ του διακομιστή (Web server) που φιλοξενεί μια ιστοσελίδα και των χρηστών που την επισκέπτονται.

Όσο πιο μεγάλη είναι μια ιστοσελίδα και όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των επισκεπτών, τόσο μεγαλύτερο είναι και το μέγεθος του bandwidth που καταναλώνει.

Το parked domain ουσιαστικά είναι ένα δευτερεύον όνομα του κύριου ονόματός σας.

Δείχνει ακριβώς στην ίδια σελίδα με το κύριο όνομα της ιστοσελίδας σας. Για παράδειγμα το www.oraio-onoma.gr και το www.allo-oraio-onoma.gr να εμφανίζουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο.

Το Subdomain δείχνει σε ένα υποκατάλογο του κύριου ονόματος σας.

Ένα απλό παράδειγμα για να το καταλάβετε είναι τo εξής: ας υποθέσουμε ότι έχετε μια ιστοσελίδα παραγγελιών b2b ξεχωριστή από την κύρια ιστοσελίδα σας.

Ανοίγοντας ένα subdomain b2b, οι πελάτες σας θα μπορούσαν να μπαίνουν στο b2b.istoselida.gr αντί για την κανονική ιστοσελίδα www.istoselida.gr.

Το περιεχόμενο του subdomain είναι ξεχωριστό από την υπόλοιπη ιστοσελίδα, λειτουργεί δηλαδή σαν μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα.

H υπηρεσία Addon Domain σας επιτρέπει να τρέχετε μια εντελώς ξεχωριστή ιστοσελίδα κάτω από το ίδιο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Όταν ανοίγετε ένα Addon Domain δημιουργείται ένας υπό-κατάλογος μέσα στον κεντρικό φάκελο /public_html, εκεί ανεβάζετε τα περιεχόμενα της δεύτερης ιστοσελίδας σας.

Ουσιαστικά έχετε δύο ανεξάρτητες ιστοσελίδες κάτω από τον ίδιο λογαριασμό φιλοξενίας.

SSL σημαίνει Secure Sockets Layer και ουσιαστικά είναι μια κρυπτογράφηση που κωδικοποιεί τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μεταξύ του περιηγητή σας και του διακομιστή (web server), προστατεύοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας και καθιστώντας έτσι την σύνδεση σας πιο ασφαλή.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε επίσης ότι πλέον επηρεάζει και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 58 reviews
Google Rating
5.0
Based on 52 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 6 reviews
Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων
5/5 (67 Reviews)
Διαβάστε από το Blog μας

Ενδιαφέροντα άρθρα για την Κατασκευή Ιστοσελίδων και τα Ειδικά Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδων

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.