Διαφημίσεις Twitter – Slide

Διαφημίσεις Twitter

Διαφημίσεις Twitter, είτε θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας, είτε θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας, είτε θέλετε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, η ικανότητα να πείσετε τους χρήστες με 140 χαρακτήρες ή λιγότερους, για να κάνουν κλικ σε μια κλήση για δράση (call-to-action), παραμένει ουσιαστικό εργαλείο για οποιαδήποτε στρατηγική προώθησης.

Η εμφάνιση των πλατφορμών κοινωνικών μέσων έχει αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις πρέπει να επικοινωνούν με τους πελάτες τους στην σύγχρονη εποχή.

Η οικοδόμηση μιας πιστής βάσης ακόλουθων στα κοινωνικά μέσα είναι έντονη και κατά περιόδους, απλώς συντριπτική, ειδικά για τις νέο-εισερχόμενες χωρίς προηγούμενη εμπειρία επιχειρήσεις.

Σε μια εποχή κατά την οποία το Facebook κυριαρχεί στην κοινωνική σκηνή και οι νέο-εισερχόμενες εφαρμογές όπως το Snapchat κερδίζουν έδαφος καθημερινά, η διαφήμιση μέσω Twitter είναι ακόμα απαραίτητη;

Το CNBC ανέφερε το 2015 ότι το Twitter έχει σχεδόν 300 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες σε σύγκριση με τα 500 εκατομμύρια για το Instagram και πάνω από ένα δισεκατομμύριο για το Facebook, σίγουρα η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν κάνει το Twitter λιγότερο ελκυστικό, ειδικά όταν πρόκειται για καμπάνιες διαφήμισης.

Διαφημίσεις Twitter - Κινητό με το Σύμβολο του Tweeter

Με τα 500 εκατομμύρια tweets που αποστέλλονται ημερησίως, μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο για την επιχείρησή σας να βρεθεί από τους καταναλωτές στον αχανή κόσμο του Twitter.

Εάν το δούμε όμως από άλλη οπτική πλευρά, δηλαδή από την πλευρά του μάρκετινγκ, θα δούμε ότι ο κόσμος του Twitter είναι δύσκολο να αγνοηθεί και να μην τεθεί προς εκμετάλλευση διαφημιστικά.

Σε σύγκριση με άλλες μορφές ψηφιακού μάρκετινγκ, η διαφήμιση στο Twitter έχει το πλεονέκτημα ότι είναι γρήγορη και με καλή στόχευση. Μια επιτυχημένη καμπάνια Twitter θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, ενώ παράλληλα θα αυξήσει επίσης την παρουσία σας, διατηρώντας την επιχείρησή σας ορατή.

Διαφημίσεις Twitter

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Καλέστε μας σήμερα κιόλας ή στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Η χρήση επιλεκτικών λέξεων κλειδιών από το Twitter θα κρατήσει τις διαφημίσεις σας φιλικές προς το SEO και θα βελτιώσει την βελτιστοποίηση αναζήτησης. Ανάλογα με τον στόχο της καμπάνιας σας, το Twitter διαθέτει μια ποικιλία στρατηγικών στόχευσης για την βελτίωση του κέρδους της διαφήμισής σας, εξασφαλίζοντας πωλήσεις και δημιουργώντας νέες μετατροπές.

Το φιλικό περιβάλλον του Twitter είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προσεγγίσετε πιθανούς νέους πελάτες και ήδη υπάρχοντες πελάτες, ενώ οι ακόλουθοι Twitter έχουν δείξει ότι φέρνουν πραγματική επιστροφή αξίας στις επιχειρήσεις.

Το 66% των χρηστών του Twitter έχουν αναφέρει ότι έχουν ανακαλύψει μια νέα μικρή ή μεσαία επιχείρηση στο Twitter και 94% των χρηστών του Twitter έχουν αναφέρει ότι σχεδιάζουν να κάνουν κάποια αγορά από τις επιχειρήσεις που ακολουθούν.

Διαφημίσεις Twitter - Σύννεφα με Social Εικόνιδια

Αν διαβάσατε τα παραπάνω ποσοστά, η πρόθεση αγοράς των χρηστών Twitter δεν μπορεί να αγνοηθεί, αυτός είναι και ο λόγος που οι πανταχού διαχειριστές κοινωνικών δικτύων αναφέρουν το Twitter ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων σε σχέση με την απόδοση της επένδυσης (ROI).

Τύποι διαφημίσεων Twitter για επιχειρήσεις

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι διαφημίσεων στο Twitter: τα Promoted Tweets, οι Promoted Accounts, και τα Promoted Trends.

Κάθε τύπος είναι ικανός να εξυπηρετήσει διαφορετικές ανάγκες διαφήμισης και προώθησης για την επιχείρησή σας. Σκοπός μας είναι να επιλέξουμε τον καταλληλότερο και να προσφέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό ROI.

Διαφημίσεις Twitter

Επιλογές στόχευσης για καλύτερα αποτελέσματα.


Διαφημίσεις Twitter - Check Icon

Promoted Tweets.

Τα Promoted Tweets είναι απλά Tweets που πληρώνετε για να προβάλλονται σε άτομα που δεν σας ακολουθούν ήδη στο Twitter. Όπως και τα συνηθισμένα Tweets, μπορούν να γίνουν Retweeted, να γίνουν liked και ούτω καθεξής. Προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία να επεκτείνουν το εύρος της απήχησης ενός Tweet που ήδη αποδίδει καλά στο Twitter ή σε άλλα κοινωνικά κανάλια.

Τα Promoted Tweets εμφανίζονται απευθείας στο χρονοδιάγραμμα των στοχευμένων χρηστών, και στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, όπως και στην εφαρμογή Twitter για κινητά.

Διαφημίσεις Twitter - Check Icon

Promoted Accounts.

Οι Promoted Accounts σάς επιτρέπουν να προβάλετε τον Twitter λογαριασμό σας πρώτο στους στοχευμένους χρήστες Twitter για να αποκτήσετε γρήγορα ακόλουθους.

Μια στατιστική μελέτη πελατών το 2016 έδειξε ότι το 85% των χρηστών πιστεύουν ότι οι Promoted Accounts τους βοηθούν να ανακαλύψουν νέες επιχειρήσεις στο Twitter.

Οι Promoted Accounts προβάλλονται απευθείας στο χρονοδιάγραμμα των πιθανών ακόλουθων, καθώς και στις προτάσεις και στα αποτελέσματα αναζήτησης για το ποιον να ακολουθήσουν.

Διαφημίσεις Twitter - Check Icon

Promoted Trends.

Τα Promoted Trends είναι τα πιο συζητημένα θέματα του κοινωνικού δικτύου Twitter. Εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά της σελίδας, στην καρτέλα Discover, αλλά και στην εφαρμογή Twitter. Τα Promoted Trends σάς επιτρέπουν να προωθήσετε ένα hashtag στην κορυφή της λίστας. Όταν οι χρήστες του Twitter κάνουν κλικ στο Promoted Trend σας, θα δουν μια οργανική λίστα με αποτελέσματα αναζήτησης, και ένα διαφημιστικό κείμενο που προωθήθηκε από εσάς στην κορυφή της λίστας.

Τύποι διαφημίσεων Twitter για επιχειρήσεις

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Twitter είναι η ευελιξία που παρέχει όσον αφορά τη στόχευση των χρηστών.

Οι παράγοντες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στοχεύσετε χρήστες περιλαμβάνουν την τοποθεσία, το φύλο, τη γλώσσα, τις συσκευές και τις πλατφόρμες, την στόχευση λέξεων κλειδιών, τα ενδιαφέροντα, τους ακόλουθους, τις εγκατεστημένες εφαρμογές και πολλά άλλα.

Ο συνδυασμός αυτών των διαφορετικών επιλογών σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε με τρομερά μεγάλη ακρίβεια στους χρήστες που θέλετε να προσκαλέσετε για κάποια ενέργεια.

Αυτοί οι διαφορετικοί παράγοντες στόχευσης του Twitter βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το Facebook όταν πρόκειται για την εύρεση του σωστού κοινού, αλλά δυστυχώς το Twitter στερείται της πολύτιμης επιλογής στόχευσης κατά ηλικία.

Διαφημίσεις Twitter - Σύννεφο με Tweets

Η μοναδική μας προσέγγιση στη διαφήμιση είναι κατασκευασμένη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δημιουργούμε προσαρμοσμένες καμπάνιες που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας με προσιτό προϋπολογισμό.

Εξετάζουμε τον ανταγωνισμό σας και τον κλάδο σας για να μάθουμε τι μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, και αναπτύσσουμε μια στρατηγική για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 53 reviews
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Διαφημίσεις Twitter
5/5 (62 Reviews)
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.