Διαφημίσεις LinkedIn – Slide

Διαφημίσεις LinkedIn

Το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις και γενικότερα για επαγγελματίες, οι διαφημίσεις LinkedIn είναι ένας άμεσος και αποδοτικός τρόπος να τους προσεγγίσετε.

Σκοπός του ουσιαστικά είναι να προσφέρει μια πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ των επαγγελματιών και των συνεργατών τους.

Πάνω από 65 εκατομμύρια επαγγελματίες χρησιμοποιούν το LinkedIn για να συνδέσουν τις επιχειρήσεις τους και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Σε αντίθεση με άλλα κοινωνικά δίκτυα στα οποία μπορείτε να γίνετε “φίλοι” με οποιονδήποτε και με όλους, το LinkedIn ασχολείται περισσότερο με την οικοδόμηση στρατηγικών σχέσεων.

Τα πόσα άτομα συνδέονται με εσάς είναι λιγότερο σημαντικό από αυτά με τα οποία συνδέεστε, στην πραγματικότητα, το LinkedIn σταματά να δείχνει τον πραγματικό αριθμό των συνδέσεών σας μόλις έχετε 500, επειδή ο σκοπός είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Το LinkedIn διαθέτει μέλη σχεδόν από κάθε επαγγελματική κατηγορία και χώρα, και είναι γεγονός ότι πολλά στελέχη μεγάλων εταιρειών βρίσκονται στο LinkedIn ανεξάρτητα από το αν είναι οι εταιρείες τους μέσα σε αυτό.

Διαφημίσεις LinkedIn - Συνδεδεμένοι LinkedIn Επαγγελματίες Σε Δίκτυο

Λειτουργώντας με την λογική των “έξι βαθμών διαχωρισμού”, η σύνδεση ξεκινάει με εκείνους που γνωρίζετε και που σας γνωρίζουν και μέσω αυτών δημιουργείται ένα μεγαλύτερο δίκτυο με σκοπό την απόκτηση πόρων, την εξεύρεση πελατών και την οικοδόμηση συμμαχιών και συνεργασιών.

Το LinkedIn είναι ιδανικό για την οικοδόμηση συνδέσεων πιθανών πελατών, πιθανών συνεργατών ή απλά για να διατηρήσετε ανοικτές τις προοπτικές σας.

Το LinkedIn έχει τη δική του πλατφόρμα και το δικό του σύστημα διαχείρισης, διαφορετικό από τα άλλα δίκτυα, αλλά η χρήση του είναι λίγο πιο δύσκολη από τη χρήση των συνηθισμένων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφημίσεις LinkedIn

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Καλέστε μας σήμερα κιόλας ή στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Η αρχή γίνεται δημιουργώντας έναν λογαριασμό και ένα προφίλ στο LinkedIn, ωστόσο η δικτύωση στο LinkedIn είναι πολύ διαφορετική, δεν θα βρείτε μέλη που δημοσιεύουν βίντεο με γατάκια ή εικόνες από τις διακοπές τους.

Το LinkedIn είναι ένας χώρος για επαγγελματίες, οπότε όλα προσανατολίζονται προς την επαγγελματική σταδιοδρομία και τις επιχειρήσεις. Καθώς δημιουργείτε το προφίλ σας και αναζητάτε συνδέσεις, εγκρίσεις και συστάσεις, θα πρέπει να είστε προσεκτικός.

Η διαφήμιση στο LinkedIn επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να στοχεύσουν τους χρήστες του LinkedIn με βάση τα ίδια στοιχεία που προσθέτουν οι χρήστες για να τοποθετηθούν ως επαγγελματίες ενός κλάδου στις σελίδες του προφίλ τους, καθώς και οποιεσδήποτε συνδρομές μπορεί να έχουν στις ομάδες ή τα φόρουμ του LinkedIn.

Διαφημίσεις LinkedIn - Σύννεφο Με Εικονίδια Social

Διαφημίσεις LinkedIn

Μεγάλες επιλογές στόχευσης για καλύτερα αποτελέσματα.


Διαφημίσεις LinkedIn - Globe Icon

Τοποθεσία

Διαφημίσεις LinkedIn - Street View Icon

Εργασιακές δεξιότητες

Διαφημίσεις LinkedIn - Building O Icon

Βιομηχανία

Διαφημίσεις LinkedIn - Bookmark Icon

Τίτλο εργασίας

Διαφημίσεις LinkedIn - User Icon

Ηλικιακό εύρος

Διαφημίσεις LinkedIn - Building Icon

Μέγεθος εταιρείας

Διαφημίσεις LinkedIn - Graduation Cap Icon

Εκπαιδευτικό Επίπεδο

Διαφημίσεις LinkedIn - Transgender Icon

Γένος

Διαφημίσεις LinkedIn - Cubes Icon

Επίπεδο αρχαιότητας

Διαφημίσεις LinkedIn - Table Icon

Χρόνια εμπειρίας

Διαφημίσεις LinkedIn - Cogs Icon

Λειτουργία εργασίας

Διαφημίσεις LinkedIn - Users Icon

Ομάδες LinkedIn

Μπορεί να έχετε μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα, ένα πολύ καλά ισορροπημένο πλάνο κοινωνικών δικτύων, ισχυρές καμπάνιες Google Ads και καλά στημένο SEO, είναι καιρός να προσθέσετε διαφημίσεις LinkedIn στο γενικό πλάνο μάρκετινγκ.

Η AiO ως εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης διαφημίσεων, συνιστά, συχνά διαφημίσεις LinkedIn στους πελάτες μας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, εάν προσφέρετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επιδιώκετε μεγαλύτερη έκθεση και αναγνωρισιμότητα, οι διαφημίσεις LinkedIn μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Όπως προαναφέραμε το LinkedIn μπορεί να είναι ιδιαίτερα στοχευμένο, επιτρέποντάς σας να εκθέσετε την επιχείρησή σας σε νέους πελάτες.

Επίσης, σάς επιτρέπει να στοχεύετε τις διαφημίσεις σας σύμφωνα με τον επαγγελματικό τίτλο εργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, όταν είναι απαραίτητο.

Ακόμα μία λειτουργία στόχευσης που σας προσφέρει το LinkedIn είναι η ενέργεια να στοχεύσετε συγκεκριμένες εταιρείες με όνομα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά εάν έχετε πλήρη κατάλογο πιθανών πελατών ή βιομηχανιών στην περιοχή σας.

Διαφημίσεις LinkedIn - Μάρκετινγκ Συνδέσεις

Η μοναδική μας προσέγγιση στη διαφήμιση είναι κατασκευασμένη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δημιουργούμε προσαρμοσμένες καμπάνιες που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας με προσιτό προϋπολογισμό.

Εξετάζουμε τον ανταγωνισμό σας και τον κλάδο σας για να μάθουμε τι μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, και αναπτύσσουμε μια στρατηγική για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Κάθε διαφήμιση LinkedIn περιέχει μια μικρή εικόνα, μια σύντομη επικεφαλίδα και ένα μικρό κείμενο και στο τέλος επιλέγετε έναν προορισμό για όποιον κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα στις διαφημίσεις LinkedIn είναι το κόστος. Οι πελάτες πληρώνουν ανά κλικ οπότε το κόστος είναι συχνά χαμηλό, ωστόσο οι εμφανίσεις μπορεί να είναι πολύ υψηλές, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται μπροστά στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που αναζητάτε, με πολύ χαμηλό κόστος.

Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2017, ένας από τους πελάτες μας που πραγματοποιούσε τρεις διαφημίσεις LinkedIn έλαβε σχεδόν 200.000 εμφανίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η επωνυμία του εμφανίστηκε σχεδόν 200.000 φορές στην ομάδα επαγγελματιών που στόχευε.

Όπως συμβαίνει με όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες pay-per-click, έτσι και στις διαφημίσεις LinkedIn συνιστούμε συχνές δοκιμές, ενημερώσεις και συχνή ανάλυση.

Γιατί Διαφημίσεις LinkedIn;

Το LinkedIn είναι η πρώτη πύλη για επαγγελματίες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την έκθεση της επιχείρησής σας, ειδικά εάν είστε επιχειρησιακοί προμηθευτές.

Δεδομένου ότι οι χρήστες του LinkedIn υποχρεούνται να εισάγουν μια σειρά λεπτομερειών σχετικά με τον εαυτό τους, μπορείτε να βελτιώσετε τον κοινό-στόχο σας με βάση διάφορους παράγοντες.

Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να εμπλέξετε πραγματικά εκείνους που θα ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Όταν γίνει σωστά, η διαφήμιση LinkedIn μπορεί να οδηγήσει σε μαζική ροή επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και σε βελτιωμένο ποσοστό μετατροπής, που σημαίνει περισσότερες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα.

Για επιχειρήσεις που αναζητούν μια προσιτή λύση διαφήμισης, η διαφήμιση LinkedIn είναι εξαιρετική επιλογή, όντως οικονομικότερη από άλλες εναλλακτικές λύσεις pay-per-click όπως το Google Ads και μπορεί με χαμηλό προϋπολογισμό να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διαφημίσεις LinkedIn - Συνδεδεμένοι LinkedIn Χρήστες Σε Δίκτυο

Η AiO και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα “δουλέψει” μαζί σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κοινό-στόχο, θα δημιουργήσει την τέλεια διαφήμιση LinkedIn όπως και τις βελτιστοποιημένες σελίδες προορισμού.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές σας διαφημίσεις LinkedIn, να διαχειριστούμε τις καμπάνιες σας και να σας ενημερώνουμε σε κάθε βήμα.

Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε περισσότερες εμφανίσεις (με χαμηλότερο κόστος ανά επίσκεψη) και να μετατρέψετε περισσότερους υποψήφιους σε πελάτες!

AiO ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Social Rating
5.0
Based on 53 reviews
Google Rating
5.0
Based on 45 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 8 reviews
Διαφημίσεις LinkedIn
5/5 (67 Reviews)
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών καταγραφής δεδομένων.