Είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας στην φράση “Οι καλύτερες διαφημίσεις λένε μια ιστορία. Και οι καλύτερες ιστορίες λέγονται με συναρπαστικά γραφικά και δυνατή μουσική” ή με διαφημίσεις instagram.

Αυτός είναι ο και λόγος για τον οποίο το Instagram είναι μια συναρπαστική πλατφόρμα για να διαφημιστείτε.

Το Instagram, έχει 400 εκατομμύρια χρήστες που συνεχώς αυξάνονται, έχει επίσης απρόσκοπτη δυνατότητα κοινής χρήσης με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, καθιστώντας τις διαφημίσεις Instagram μια ιδιαίτερα βιώσιμη επένδυση, όπου η επιχείρησή σας μπορεί να πει τις δικές της ιστορίες και να αναπτύξει δημιουργική σχέση με τους υποψήφιους πελάτες σας.

Οι διαφημίσεις Instagram είναι επωφελείς τόσο για τις μεγάλες επιχειρήσεις όσο και για τις μικρές, δίνοντας στην επιχείρησή σας μια δυνατή αρχή, είτε εστιάζετε σε μια τοπική αγορά είτε σε μια παγκόσμια.

Διαφημίσεις Instagram - Social Media Icons

Σχετικά με το Instagram

Θεωρείστε το Instagram σαν μια μορφή “τέχνης”, κυριολεκτικά, oι άνθρωποι επισκέπτονται το Instagram όχι μόνο για να δουν τις εικόνες των φίλων και της οικογένειάς τους, αλλά και για να αποκτήσουν άποψη από τις δραστηριότητες και τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν.

Το Instagram προσφέρει δυνατότητα δημιουργίας διαφημίσεων, χρησιμοποιώντας βίντεο, εικόνες, και την λειτουργία carousel.

Όταν πρόκειται για διαφημίσεις Instagram, η δημιουργικότητα είναι το “τραίνο” που θα σας μεταφέρει στην κορυφή της επιτυχίας και φέρει στην εταιρεία σας μεγάλο αριθμό ακόλουθων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην AioWeb σχετικά με τις εικόνες που θέλετε να εμφανίσετε, και στη συνέχεια θα αναπτύξουμε μια διαφημιστική καμπάνια Instagram που θα επιτρέψει σε στοχοθετημένους χρήστες να μάθουν περισσότερα για το προϊόν, την υπηρεσία σας ή την ίδια την εταιρεία σας.

Η ομάδα κοινωνικών δικτύων της AiOWeb θα χρησιμοποιήσει τρεις δημιουργικές διαφημίσεις την ημέρα στο Instagram και αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε μεγάλο αριθμό ακόλουθων που θα σας βοηθήσουν να κάνετε γνωστή την επωνυμία και τα προϊόντα σας με αυξημένες οπτικές εμπειρίες.

Η AiOWeb και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων, μέσω των διαφημίσεων Instagram θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμία σας, θα αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και θα αυξήσει τις μετατροπές των χρηστών σε πελάτες.

Διαφημίσεις Instagram

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Καλέστε μας σήμερα κιόλας ή στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Γιατί διαφήμιση Instagram;

Εάν βρίσκεστε στο σημείο όπου αμφισβητείτε τη σημασία της διαφήμισης Instagram για την εταιρεία σας, φανταστείτε τα 300 εκατομμύρια άτομα που επισκέπτονται το Instagram κάθε μήνα και πώς πολλά από αυτά τα άτομα μπορούν να γίνουν μελλοντικοί πελάτες σας.

Το Instagram διαφέρει από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, λόγω του ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται το Instagram για ενδιαφέρουσες οπτικές εμπειρίες, δεν τους ενδιαφέρουν οι βασικές πληροφορίες στις καθιερωμένες μορφές τους, θέλουν κάτι που να τους ενθουσιάζει οπτικά.

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα την κύρια ιδέα που αφορά τις διαφημίσεις Instagram, θα σας βοηθήσουμε. Συγκεκριμένα, η κύρια ιδέα είναι η “οπτικοποίηση”.

Το Instagram χρησιμοποιεί την οπτική δημιουργικότητα για να προσελκύσει την προσοχή των καταναλωτών σε άλλο επίπεδο.

Διαφημίσεις Instagram - Social Media People Connecting

Όταν πρόκειται για διαφήμιση στο Instagram, η AiOWeb και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων θα το κάνει απλό για την επιχείρησή σας, ξεπερνώντας και ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Καλέστε μας σήμερα για να ξεκινήσετε διαφήμιση στο Instagram! Μια πλατφόρμα από την οποία οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμη επωφεληθεί.

Οι τύποι διαφημίσεων του Instagram.

Υπάρχουν τέσσερεις κύριοι τύποι διαφημίσεων Instagram για να διαλέξετε, εάν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα, να κερδίσετε περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας ή να αυξήσετε τις λήψεις κάποιας εφαρμογής σας για κινητά, το Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση σε ένα τεράστιο και αφοσιωμένο κοινό.

Διαβάστε παρακάτω μια μικρή ανάλυση των τύπων διαφημίσεων του Instagram.

Διαφημίσεις Instagram – Τύποι Διαφημίσεων

Οι τέσσερις τύποι διαφημίσεων του Instagram.


Instagram photo ads (Διαφημίσεις φωτογραφιών).

Με τις διαφημίσεις φωτογραφιών, οι επιχειρήσεις μπορούν να προβάλουν την ιστορία τους και να δείξουν τα προϊόντα τους με τη χρήση εικόνων. Προωθήστε την επωνυμία σας, σε ένα μεγάλο και ευρύ κοινό ή μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών με εγγυημένες εμφανίσεις.

Instagram video ads (Διαφημίσεις βίντεο).

Μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις βίντεο Instagram έως και 60 δευτερόλεπτα, αλλά σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από επίσημες πηγές, τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι το πιο σημαντικά, αν μπορείτε να προκαλέσετε το ενδιαφέρων των χρηστών σας σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πιθανότερο να παραμείνουν και να τους κερδίσετε.

Instagram carousel ads (Διαφημίσεις καρουσέλ).

Με τις διαφημίσεις καρουσέλ, οι χρήστες του Instagram μπορούν να πατήσουν και να δουν πρόσθετες εικόνες, όπως και ένα κουμπί κλήσης για δράση (call-to-action) που θα τους μεταφέρει στην ιστοσελίδα σας για να δουν περισσότερες πληροφορίες, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι όσο καλύτερη είναι η landing page που έχετε κατασκευάσει τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε πελάτες.

Instagram Stories ads (Διαφημίσεις Instagram Stories).

Στα Instagram Stories, οι χρήστες θα συναντήσουν διαφημίσεις πλήρης οθόνης καθώς μετακινούνται στην ροή τους. Αυτή η λειτουργία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Instagram αλληλοεπιδρούν με τις διαφημίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να αισθάνονται ότι είναι στην διαφήμιση.

Εν κατακλείδι.

Η διαφήμιση Instagram είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τις εταιρείες να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και τη συμμετοχή των ακόλουθων τους στα κοινωνικά μέσα.

Είναι η καλύτερη πλατφόρμα για κινητά και έχει το υψηλότερο ποσοστό χρήσης κινητού από όλα τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι καταναλωτές, παρακολουθούν τους λογαριασμούς των κοινωνικών τους δικτύων με τα τηλέφωνά τους, το Instagram ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια εμπειρία διαφήμισης που συνδυάζεται άψογα με την τυπική εμπειρία του χρήστη – οδηγώντας τον σε έναν ομαλό και εξορθολογισμένο τρόπο χρήσης.

Η AiOWeb και η εξειδικευμένη ομάδα κοινωνικών δικτύων, μέσω των διαφημίσεων Instagram θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμία σας, θα αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και θα αυξήσει τις μετατροπές των χρηστών σε πελάτες.

Διαφημίσεις Instagram - Social Media Digital media Icons

Η γνώμη σας μετράει.

Διαφημίσεις Instagram
4.5 (89.26%) 568 votes